Habár nagyon sokat kellett várnunk a Zombieland folytatására, úgy tűnik megérte. A Zombieland 2 előzetes ugyanis hozza a megszokott hangulatot – ülnek a poénok és nem lesz hiány zombi darálásból sem!

A 2009-es Zombieland elég komoly sikert ért el. A jegypénztáraknál is jól teljesített, ráadásul a közönség is imádta. Ám talán pont a horror beütés miatt a Sony Pictures nem annyira kapálózott a folytatásért.

Egy időben az Amazonon ugyan felütötte a fejét egy sorozatterv. A pilot rész el is készült, persze teljesen új szereplőkkel, de a végeredmény nem is jutott tovább, hamar elkaszálták.

A Sonynál viszont úgy érezték érdemes lehet elkészíteni a folytatást, amely döntésben talán az elmúlt időszak korhatáros film sikerei is szerepet játszottak. Így vagy úgy, de 10 év után jöhet a Zombieland 2. része, ami most egy vagány előzetest is kapott!

Természetesen a régi garnitúra visszatér! Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg és Abigail Breslin is vállalta a szerepet az újabb felvonásban, sőt Ruben Fleischer rendező szerepe sem volt kérdéses. Ez pedig már alapvetően garancia volt arra, hogy az egykori hangulat visszaköszönjön. A trailert látva pedig ebben tényleg nincs hiba.

Hőseink még mindig túlélnek és mondhatni egészen jól szórakoznak a zombiapokalipszist követően. Az új terv az, hogy a Fehér Házat veszik be és ott éldegélnek – nem hiába, Colombus, Wichite, Tallahessee és Little Rock mindig is ilyenek voltak, mertek nagyot álmodni.

Ám a helyzet hamarosan változik, hőseinknek pedig akcióba kell lendülni, mert ismét beüt a ménkű.

Az új rész a régi szereplő mellett számos újdonságot is ígér, például új és különleges zombikat, na és jó néhány új színészt. Rosario Dawson, Zoey Deutsch és Avan Jogia is szerepet kapott az új részben, amely Zombieland – A második lövés címen kerülhet a hazai mozikba. Türelemből persze nem árt egy nagy kanállal, mert a tervek szerint október közepén esedékes a premier.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here