Will Smith nem lesz ott a Suicide Squad 2. részében!

0
562
Will Smith nem lesz ott a Suicide Squad 2. részében!
Will Smith nem lesz ott a Suicide Squad 2. részében!

James Gunn írásában és rendezésében csakugyan elkészülhet a Suicide Squad 2. része. Azonban sok hiányzóra és vélhetően ezáltal új karakterre számíthatunk. Sajnos úgy tűnik, hogy Will Smith sem tér vissza.

Elég álságos volna krokodilkönnyeket hullajtani amiatt, hogy az a Suicide Squad eredeti csapata csak nyomokban tér vissza a James Gunn rendezésében érkező újabb felvonásban, amit akár rebootként is emlegethetünk. Sajnos az első film nem sikerült tökéletesre és meglehetősen kevés emlékezetes karakter és színészi alakítás jellemezte.

Margot Robbie, mint Harley Quinn ilyen volt, de az ő szerepeltetése nem is volt kérdés. Illetve Will Smith nevét érdemes még megemlíteni, aki Deadshotként azért maradandót alakított. A stúdió bízott is benne, hogy a Gunn-féle új filmben az ő karakterével is számolhatunk. Nos, biztosan nem így lesz.

Erről Will Smith számolt be, aki gyorsan hozzátette, hogy nem arról van szó, hogy nem szeretne együtt dolgozni a csapattal vagy hogy ne szeretné a karaktert. Egész egyszerűen szűkek a határidők. A Suicide Squad folytatás forgatásai ugyanis már idén megkezdődhetnek, Smith pedig nem tudja bezsúfolni a naptárjába a forgatásokat.

Ennek fényében az mondjuk kérdés lehet, hogy mi lesz a készítők részéről a megoldás. Egyrészt lehet, hogy Deadshot csak kimarad és a későbbiekben akár még számolhatunk Will Smith visszatérésével. Akár egy esetleges új Öngyilkos osztag filmben vagy akár a Matt Reeves-féle Batmanben, vagy a The Secret Sixben, ha abból a projektből lesz valami, a verebek ugyanis csiripeltek erről.

Persze megtörténhet az is, hogy Deadshot-nak Will Smith alakításában örökre búcsút inthetünk.

Ami biztos, hogy 2021. augusztus 6-án szeretné a stúdió bemutatni az új filmet, amiről egyelőre nem sokat tudni. Az viszont biztos, hogy James Gunn kezében a lehető legjobb helyen van a produkció.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here