Westworld sorozat 3. évad első trailer – Ez jónak ígérkezik!

0
503
West World sorozat 3. évad első trailer - Ez jónak ígérkezik!
West World sorozat 3. évad első trailer - Ez jónak ígérkezik!

Valamikor 2020-ban debütálhat a Westworld 3. évada az HBO-n. Sok konkrétum még nincs, az első előzetest viszont most megkaptuk.

Van élet a Trónok harca után – kis túlzással talán pont ezzel a csatakiáltással mutatta meg a rajongóknak, a Westerosi finálé után, az HBO a Westworld 3. évadának első kedvcsinálóját. Túl sokat nem tudunk meg a sztoriból, de nem kérdés, hogy a képsorok kellően felcsigáznak.

Egy új karakter is feltűnik, Aaron Paul megformálásában, aki talán valamiféle bűnöző alakít. Az biztos, hogy ez alkalommal már nem csak a parkban zajlanak a történések, például Paul karaktere is a kinti világban lesz jelen. Az egyelőre mondjuk kérdés lehet, hogy ő android vagy ember – bár egy kép alapján úgy tűnhet, hogy a kinti világban nem teljesen egyformák az emberek és a robotok. Utóbbiak közel sem emberszerűek. Szerintünk ezért is okozhat majd bonyodalmat, amikor hősünk összefut Dolores-el.

Ne feledjük el azt sem, hogy a Westworld 3. évad nem csak Aaron Paul szerződtetésével erősített be, hanem Lena Whaithe és Vincent Cassel is csatlakozik majd a csapathoz.

Ez eddig mind szép és jó, ami talán kevésbé fog tetszeni, hogy az HBO tényleg nem sietteti a készítőket. Ahogy azt sejteni lehetett majd csak valamikor 2020-ben mutatkozhat be az új évad. Még ezt sem igazán határolta ennél jobban körül a csatorna. A stáb szeretne minél precízebb munkát összehozni, az HBO pedig erre meg is adja a kellő időt. Mi pedig várunk, ennek a várakozásnak viszont remélhetőleg egy szinte hibátlan Westworld 3. évad lesz az eredménye.

Hozzátennénk gyorsan, hogy az előzetest elnézve azért vannak részletek, ahol nehéz volna kitalálni, hogy a Westworld folytatásáról van szó, a világ ugyanis úgy tűnik sokat változik majd, hiszen tényleg elhagyjuk a parkot!

Westworld sorozat 3. évad első trailer:

FRISSÍTVE: West World sorozat 3. évad első Comic-Con trailer:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here