Igazán menő lett a Watchmen HBO sorozat előzetese!

0
489
Igazán menő lett a Watchmen sorozat előzetese!
Igazán menő lett a Watchmen sorozat előzetese!

A Trónok harca (egyelőre) leköszönt az HBO-n, idén ősszel viszont jön a Watchmen sorozat, ami azért hasonlóan nagy durranásnak ígérkezik, pláne az első előzetes alapján!

A Watchmen képregény már korábban is kiáltott a mozgóképes feldolgozást. 2009-ben Zack Synder rendezésében készülhetett el az amúgy kiváló film. 2017-ben viszont az HBO jelentette be, hogy sorozat formájában szeretnék ismét a nézők elé vinni a sztorit. Az ötlet alapvetően jónak tűnt, hiszen a Watchmen világa pont olyan, ami inkább széria formájában tud majd igazán érvényesülni.

A csatorna úgy tűnik igyekezett is apait-anyait beleadni és egy újabb húzósorozatot készíteni. Ennek okán a több tízmillió dollárt sem sajnálták az elkészítésre. A széria atyja az a Damon Lindelof lett, aki a Lost és A hátrahagyottak sorozatokkal már bizonyított, így nála tuti a lehető legjobb kezekbe került a Watchmen sorozat.

A főbb szerepekben is neves és kedvelt színészek tűnnek fel. Jeremy Irons, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Regina King és Tim Blake Nelson is ott lesz a képernyőn.

A friss előzetes alapján pedig úgy tűnik, hogy igazából Zack Synder sztorijának folytatása lesz az, amit kapunk. Ez pedig annak fényében tényleg nem badarság, hogy a mozifilm működött és közönségkedvenc volt. Remekül megágyazhat a sorozatnak is, amit azért alapvetően is komoly várakozás övez.

Azt pedig nyugodtan hozzátehetjük, hogy a szuperhősök ilyen bemutatása amúgy is rengeteg potenciállal bír. Őszintén szólva rengeteg a szuperhős mozifilm az elmúlt időszakban és jó látni olyan alkotást, ahol ezek a karakterek közel sem fedhetetlenek. Jó példa lehet erre a Netflix The Boys sorozata, ami tulajdonképpen hasonló elgondolásban viszi képernyőre a szupererővel bíró „hősöket”.

A Watchmen ősszel érkezik az HBO-n, tényleg kíváncsian várjuk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here