Denzel Washington nagyot zúz A védelmező 2 új előzetesében

0
1136
Denzel Washington A védelmező 2 előzetes jelenetfotóján.
Denzel Washington A védelmező 2 előzetes jelenetfotóján.

Megérkezett A védelmező 2. részének előzetese. Denzel Washington ez alkalommal sem kíméli a rosszfiúkat, keményen rendet tesz!

A Denzel Washington főszereplésével készült A védelmező 2014-ben egész korrekt meglepetés volt. Az 55 millió amerikai dollárból készült film végül 192 millió dollárt termelt. Ezt annyira nem nevezhetjük kiugró teljesítménynek, azonban a rossztól is messze van. Nem is csoda, hogy a Sony Pictures úgy döntött, hogy szeretnék, ha elkészülne a folytatás.

Az eredeti terv az volt, hogy már 2017-ben bemutatják A védelmező 2. részét, a forgatások azonban nem tudtak időben megkezdődni. Állítólag Denzel Washington időbeosztása nem tette ezt lehetővé. Persze gond egy szál se, inkább kicsit toltak a tervezett premieren és ennek okán 2018. augusztus 16-án a magyar mozikba is megérkezhet a várva várt akciózás.

A stúdió nem csak Denzel Washingtonra számított a korábbi stábból. Bill Pullman és Melissa Leo is visszatértek már korábban megismert karaktereik bőrébe bújva. Chloe Grace Moretz viszont kimaradt a buliból, ő nem lesz ott a folytatásban.

Denzel Washington

Ha már visszatérők, akkor Antoine Fuqua nevét is érdemes megemlíteni, aki újból elvállalta a rendezői feladatokat. Nem is meglepő, hiszen ők elég jól el vannak Denzel Washingtonnal – a két Védelmező mozi között A hét mesterlövész is közös alkotásuk volt.

A helyzet az, hogy a stúdió egyelőre nem sok mindent árult el a történetből és tulajdonképpen ilyen szempontból az első előzetes sem feltétlen ad választ a kérdésekre. Az biztos, hogy Robert McCall újból visszatér és ez alkalommal is komoly összetűzésbe keveredik néhány rosszarcú fickóval. Őket pedig jó szokásához híven kőkeményen el is intéz.

A főgonoszunkat a Narcos és a Trónok harca sztárja, a chilei születésű Pedro Pascal alakíthatja, akinek ez a szerep valószínűleg kisujjból jött.

Érdekesség lehet egyébként, hogy habár Denzel Washington foglalkoztatott színész és jó néhány filmben szerepelt már, mégis A védelmező az első film, aminek a folytatásában is találkozhatunk vele. Korábban folytatásban még nem vállalt szerepet.

A védelmező 2 előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here