Az új Karib-tenger kalózai film Johnny Depp nélkül jöhet!

0
779
Az új Karib-tenger kalózai film Johnny Depp nélkül jöhet!
Az új Karib-tenger kalózai film Johnny Depp nélkül jöhet!

Nagyon úgy tűnik, hogy a Disney búcsúzna Johnny Depp-től és nélküle forgatnák le az új Karib-tenger kalózai filmet, ezzel talán rebootolnák az egész szériát.

Johnny Depp és a Karib-tenger kalózai franchise neve tulajdonképpen egybe forrt az elmúlt időszakban. Nem hiába, a színész mondhatni lubickolt Jack Sparrow kapitány bőrébe bújva. Legalábbis az első néhány részben mindenképpen, azt követően viszont lehet inkább ujjgyakorlat lett az egész játék számára.

Ezt jelezheti az is, hogy a legutóbbi Karib-tenger kalózai film, a Salazar bosszúja már elég gyenge teljesítményt nyújtott. Na, persze nem volna szép dolog ezt Depp-en leverni. Az is lehet, hogy a széria egy kicsit megfáradt és a forgatókönyv sem volt már annyira ütős.

A Disney is agyalt ezen az elmúlt időszakban, ám ők hisznek benne, hogy a közönség még harap a kalózkalandokra. Olyan szinten talán igazuk is van, hogy a zsáner alapvetően nem halmozza el a moziba járókat, persze lehet nem véletlen.

Jack Sparrow kapitány bőrébe bújva Johnny Depp.
Jack Sparrow kapitány bőrébe bújva Johnny Depp.

Mindenesetre a stúdió újult erővel vetné bele magát a kalandgyártásba. Így aztán felkérték a Deadpool filmek íróit, Rhett Reese-t és Paul Wernick-et, hogy írjanak egy forgatókönyvet és rebootolják a franchise-t.

Az esély pedig nagy arra, hogy az egészből Johnny Depp is kimarad. Egyrészt a rebootnak talán úgy volna értelme, még ha Jack Sparrow éltető rúgója is az egésznek.

A baj viszont az, hogy a színész szerepeltetése legalább 90 millió dollárral növeli a produkció költségeit – azokat a költségeket, amelyek így sincsenek alacsonyan. Azonban, ha 90 millióval meg lehet nyírbálni a kiadásokat, az még egy Disney szintű stúdiónak sem mindegy.

Arról pedig szintén ne feledkezzünk el, hogy Depp-nek az elmúlt időszakban több balhéja is volt, amitől talán szintén nem az egyik legkapósabb Disney-körökben. James Gunn-t talán ennél kevesebbért penderítették ki a Galaxis Őrzői éléről.

Konkrét infók egyelőre nem érkeztek, de nem lepődnénk meg, ha az új film Johnny Depp nélkül készülne el.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here