Őrült szörnyinvázióval támad az új Hellboy előzetes!

0
581
Őrült szörnyinvázióval támad az új Hellboy előzetes!
Őrült szörnyinvázióval támad az új Hellboy előzetes!

Új és korhatáros előzetest kapott a csöppet sem finomkodó Hellboy mozifilm. Ez alkalommal rengeteg szörny és véres jelenet a jussunk!

Áprilisban érkezhet meg a hazai mozikba is a Hellboy reboot, amellyel kapcsolatban már a forgatások előtt arról szóltak az ígéretek, hogy egy korhatáros és durvulós képregény adaptáció lesz a végeredmény.

A hír nem tűnt meglepőnek, hiszen az elmúlt években bőven bebizonyosodott, hogy egy ilyen alkotás is lehet siker. Ráadásul a Hellboy korábbi előzetesét látva nagyon úgy nézett ki, hogy a készítők valóban a Deadpool sikerét szerették volna meglovagolni. A Hellboy reboot ugyanis hasonlóan véres és igyekszik hasonlóan laza is maradni.

Az persze kérdés, hogy ez pontosan miként is fog elsülni. Egy biztos, hogy a mostani korhatáros előzetesben nem spóroltak semmivel. Sőt, már-már a ló túloldalára sikerült átesni, hiszen egy őrült CGI orgiával bombázzák az agyunkat.

Milla Jovovich az új Hellboy filmben.
Milla Jovovich az új Hellboy filmben.

Na, persze tény, hogy a készítőknek igyekezniük kell, hiszen a rajongók egyrészt örülnek a korhatáros filmnek. Pláne, hogy valóban az maradt és végül nem döntöttek egy finomabb változat mellett, mint mondjuk történt az a Venom esetében. Ugyanakkor a rajongók szemében komoly tüske, hogy a stúdió nem Guillermo del Toronak szavazott bizalmat, aki szívesen elkészítette volna a korábbi Hellboy filmek folytatását, amivel trilógiává bővülhetett volna a franchise.

Ehelyett viszont új alapokra helyeztek mindent.

A címszerepre megnyerték a Stranger Things seriffjeként ismert David Harbour-t – akinél azért jegyezzük meg, hogy keresve sem találtak volna jobb színészt. A gonosz szerepében pedig az a Milla Jovovich kapott lehetőséget, aki korábban a Resident Evil franchise-ban kis túlzással pont hasonló fenevadaktól próbálta megmenteni a még éppen lélegző világot.

Hogy miként sül el a reboot? A válaszra már nem kell sokat várni. Április 11-én a hazai mozikba is utat tör magának Hellboy!

Hellboy előzetes (trailer):

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here