Tom Hardy biztosan visszatér a Venom 2. részében!

0
403
Tom Hardy biztosan visszatér Venom szerepében!
Tom Hardy biztosan visszatér Venom szerepében!

Tulajdonképpen eddig is sejteni lehetett, hogy a Venom 2. részében is Tom Hardy kapja a címszerepet, most viszont az egyik producer hivatalosan is megerősítette ezt.

A Venom első része egészen kellemes meglepetést okozott a Sony részéről. Habár a végeredmény mégsem egy 18+-os film lett, Tom Hardy remekül alakítatta a karaktert, a film pedig komoly bevételt termelt a stúdió számára. Így aztán nem is meglepő, hogy a stúdió csak hamar jelezte, hogy folytatni szeretnék a sztorit.

Hivatalos infó viszont ezen kívül nem sok érkezett. Azt persze sejtettük mi is, hogy Tom Hardy visszatér, de ezt sem a színész, sem a Sony nem erősítette meg. Egészen eddig. Most ugyanis Amy Pascal, a produkció egyik producere nyilatkozott:

Tom Hardy visszatér, hiszen olyan remekül játszotta a karaktert, ahogy arra senki nem volna képes. A Sony ráadásul remek munkát végzett, megalkotta a franchise-t és saját világot kreált neki. Tom Hardy pedig tényleg zseniális, ha Venomra gondolsz, akkor most már csak is ő jut eszedbe.

Pascalt kérdezték az interjúban az esetleges Pókember – Venom crossoverről, hiszen a hölgy előbbi karakter filmjében is producerként dolgozik. Erre viszont javarészt kitérő választ adott. Elmondta, hogy pontosan tudják, hogy a rajongók ezt szeretnék, így előbb-utóbb talán lesz ebből valami.

A pontos tervekről sajnos tényleg nem sokat tudni, hiszen régóta téma, hogy Tom Holland Pókembere legalább egy cameo erejéig felbukkanjon a Venom sztoriban, de nem pontosan tudni, hogy a Sony és a Marvel közös projektjeiről miként is néz ki a szerződés.

Jó eséllyel azért a Venom 2. részében Pókember nem lesz ott. Vérontó viszont annál inkább, hiszen ezt a karaktert, Woody Harrelson alakításában már a Venom első felvonásának stáblistás jelenetében felvezették.

A tervek szerint a stúdió 2020. október 2-án szeretné bemutatni a Venom 2. részét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here