Hamarosan érkezik az első élőszereplős Star Wars sorozat, amely Jon Favreau kezei között formálódott. A The Mandalorian egészen remek előzetest kapott!

A Disney novemberben indítja útnak saját streaming szolgáltatását Disney+ néven. A várakozás egészen komoly, a stúdió részéről pedig az előkészületek nevezhetőek annak.

Természetesen egy ilyen szolgáltatás saját tartalmakat is akar mutatni a nézőknek és nem csak azokat, amelyeket már megismerhetett a közönség. Így aztán több sorozat és film is fejlesztés alatt van, amelyeket kifejezetten erre a platformra fejleszt a Disney. Ilyen például több a Marvel Filmes Univerzumához tartozó sorozat vagy éppen a The Mandalorian című Star Wars széria, amely élőszereplős lesz!

Esetünkben a főhősünk egy Jangohoz vagy Boba Fetthez hasonló, morálisan megkérdőjelezhető figura, egy magányos farkas, aki a történet szerint a galaxis peremvidékén végzi fejvadász feladatait. Ott, ahol az Új Köztársaság már nem igazán tud mit tenni ez ellen.

A The Mandalorian-ban tehát ennek okán is úgy tűnik, hogy van bőven potenciál. A főbb szerepekben Pedro Pascalk, Gina Carano és Carl Weathers lesz látható. Maga a történet pedig a Birodalom bukása után veszi fel a fonalat, viszont még Az ébredő Erő előtt, így aztán az Első Rend megalakulása előtti időszakban járunk.

A forgatókönyvet Jon Favreau készítette, aki tényleg nevezhető már a Disney kedvencének, hiszen Marvel fronton is van köze a stúdióhoz, aztán az élőszereplős Disney-mesék terén is tett már le az asztalra és most a harmadik nagy falatból, a Star Wars univerzumból is kiveszi a részét. Favreau alapvetően ütős szériát ígért, amit a most érkezett előzetes csak alátámaszt. A látvány egészen rendkívüli, ami persze annak fényében nem csoda, hogy talicskányi pénzekből foroghatott a The Mandalorian.

Az első évad nyolc részes lesz, a rendezéseken pedig többen osztoztak. Például Dave Filoni, aki a pilot részt készítette, de Taika Waititi (Thor: Ragnarök), Rick Famuyiwa (Kábszer) és Deborah Chow (Better Call Saul) is lehetőségetkapott. Sőt Bryce Dallas Howard nevét is érdemes megemlíteni, Ron Howard lánya és nem mellesleg a Jurassic World filmek sztárja a negyedik felvonás dirigálást kapta feladatul.

A The Mandalorian november 12-én, a Disney+ startjának napján debütálhat, a stúdió pedig komoly várakozásokkal van a széria felé, hiszen úgy tudni, hogy Jon Favreau már megkapta a lehetőséget, hogy a második évad történésein dolgozzon és jó eséllyel talán már októberben a forgatások is elkezdődhetnek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here