Ilyen amikor Thanos verset szaval Kőszegi Ákos hangján

0
493
Thanos verset szaval Kőszegi Ákos hangján
Thanos verset szaval Kőszegi Ákos hangján

Egy egészen különleges videó került fel a Youtubera, amelyben Thanos verset szaval. Kőszegi Ákos hangján Sohonyai Attila: Vigyázz rám című költeménye kapja a főszerepet.

Ütős és egyedülálló videó készült Thanos főszereplésével. A Marvel Filmes Univerzumának főgonosza viszont ez alkalommal nem feltétlen az világ megfelezésén dolgozik, hanem talán tőle kicsit szokatlan módon verset szaval. Sohonyai Attila: Vigyázz rám című versét.

Korábban már került fel a Youtubere hasonló videó. Akkor a kultúra napján Sylvester Stallone a Ki viszi át a szerelmet című verset szavalta. Míg Samuel L. Jackson Karinthy Frigyes Előszavát adta el. Persze, ha emlékszel a videóra, akkor mindezt a magyar szinkronhangok „segítségével” tették a színészek. A végeredmény szórakoztató volt, ráadásul tényleg izgalmas köntösbe bújtatta a magyar kultúrát.

Nos, most egy újabb videó érkezett, amelyen Thanos Kőszegi Ákos magyar hangján adja elő az említett, Vigyázz rám című költeményt.

A végeredmény egészen tökéletes lett, remekül sikerült szájra illeszteni a dolgokat, ráadásul Thanos karaktere is kapott egy újabb árnyalatot ezen kis szösszenet alapján.

Az pedig nem is kérdés, hogy az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezések tényleg nagyon ütősek. Igazi pozitívum, hogy egy ilyen népszerű film és karakter felhasználásával sikerül egy kis magyar kultúrát csempészni a hétköznapokba. Ráadásul biztosan sokkal több emberhez jut el a dolog ezzel a megoldással.

Reméljük a jövőben is érkeznek majd hasonló videók, hiszen a kiváló magyar szinkron adott, ráadásul bőven akadnak még ismert színészek, akik magyar hangon adhatnák elő kultúránk ékköveit. Gondolj csak bele, milyen jó lenne egy Vasember által előadott magyar költemény, vagy Batman is szavalhatna valamit. Reméljük ötletből és energiából nem lesz hiány a hazai youtuberek körében.

Thanos verset szaval Kőszegi Ákos hangján:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here