Thanos kudarcot vallott? Erre is rávilágít a végjáték?

0
570
Thanos kudarcot vallott? Erre is rávilágít a végjáték?

Thanos, az őrült titán csettintett egyet, a Marvel Univerzuma pedig megfeleződött. A titán úgy hitte ezzel jót tett, ám a Végjátékban kiderülhet, hogy elképzelése kudarcot vallott!

A MFU főgonosza hosszú időn keresztül tervezte, hogy összegyűjti a Végtelen Köveket és a Kesztyűt, hogy aztán végrehajtsa a tizedelést. Az Őrült Titán mindezt egy nagyobb jó elérése érdekében ötölte ki. Legalábbis a filmekben ez volt a helyzet. A képregényekben ugyanis így próbálta kiérdemelni a Halál szerelmét és azért pusztított.

Esetünkben viszont úgy gondolta, hogy a túlnépesedésre ez lehet a probléma, ezzel pedig ő, Thanos egy személyben oldhatja meg ezt a kérdéskört. A titán mindezt hosszasan ecsetelte és igyekezett igazolni.

A legutóbbi Super Bowl előzetest látva azonban a világ nem lett jobb hely. A dolgok a korábbinál sokkal rosszabbra fordultak, Thanos pedig hibázott. Akár azt is mondhatjuk, hogy nem volt elég okos, előrelátó, ami talán a vesztét is okozhatja majd a Végjátékban!

Thanos a Bosszúállók: Végtelen háború-ban.
Thanos a Bosszúállók: Végtelen háború-ban.

Thanos szülőbolygója, a Titán helyzetéből indult ki, ez sem titok. Thanos már akkor is a lakosság megfelezését javasolta, de ez nem lett megoldás, az éhínség nem szűnt meg, a pusztítás pedig végül a bolygó teljes elpusztulásához vezetett.

Gamora volt az, akitől megtudtuk, hogy Thanos a szüleivel is kész volt végezni – így aztán talán az sem meglepő, hogy a lányát is szinte könnyű szívvel feláldozta. Mindez viszont úgy tűnik hiba volt!

A filmhez a stúdió egy hivatalos szinopszist is közzétett. Ez még érdekes lehet:

A Végtelen háború szörnyű eseményei után a világunk széthullóban van, mindez pedig Thanos, az Őrült Titán csettintésének köszönhető! A Bosszúállóknak viszont, a szövetségeseikkel még egyszer utoljára össze kell állniuk, hogy helyre hozzák azt, amit Thanos tett. Legyen ennek bármi az ára.

A Bosszúállók: Végjáték április 25-én érkezik meg a mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here