Novemberben végre érkezik az új Terminátor film, amitől valóban sokat várhatunk. Végre ismét Cameron kezébe került a gyeplő és a régi, jól ismert arcok is visszatérnek. Az új előzetes nagyon zúz!

James Cameron úgy döntött, hogy gatyába rázza a Terminátor szériát, sőt visszatér a gyökerekhez. Az ötlet nem tűnik rossznak, hiszen a Terminátor 3. része óta meglehetősen lefelé tartott a széria minősége. Néha persze volt egy-egy jobb pillanat, de ez már nem az volt amit annak idején Cameron megálmodott.

Így aztán a Terminátor: Sötét végzet, a Terminátor 2. – Az ítélet napja után folytatódik, persze néhány évvel, hiszen Linda Hamilton sem lett fiatalabb.

A helyzet ugyanis az, hogy ő is visszatér. A jó hír, hogy hősnőnk az Ítélet Napját sikeresen megakadályozta, most viszont újra akció fokozatba kell kapcsolnia. Egy vadiúj, a T-1000-eshez hasonlóan folyékony technológiát használó terminátor bukkan fel, akinek egy fiatal lányt kell elpusztítania. Persze Sarah Connor nincs egyedül, hiszen egy ember-cyborg hibrid is segíti őt és a lányt és Arnold Schwarzenegger is visszatér, igaz a megszokotthoz képest egy nagyon kicsit másként.

A vadonatúj előzetes még inkább akciódús és zúzós lett.

A már említett két név mellett Gabriel Luna, Mackenzie Davis és Natalia Reyes is látható lesz a vásznon. A rendezést pedig Tim Miller vezényelte, aki a Deadpool első részét jegyezte. Ergo egészen biztosak lehetünk benne, hogy nála jó kezekben volt a rendezés. A forgatókönyvet David S. Goyer írta, aki azért erősen sok konzultációt folytatott James Cameronnal a sztori alakulását és egyáltalán elkészítését illetően.

A tervek szokás szerint merészek, hiszen újabb trilógiáról is hallani, amihez azért szükség lesz arra, hogy a Terminátor: Sötét végzet egészen kiválóan teljesítsen a jegypénztáraknál. Az előzetest elnézve azonban nem hisszük, hogy csalódni fogunk a legújabb részben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here