Jöhet a Szellemirtók 3. része az eredeti szereplőkkel! (videó)

0
528
Jöhet a Szellemirtók 3. része az eredeti szereplőkkel! (videó)
Jöhet a Szellemirtók 3. része az eredeti szereplőkkel! (videó)

Úgy tűnik, hogy csak elkészülhet a Szellemirtók 3. része, ami figyelmen kívül hagyja a női szereplős változatot és talán egykori hőseink is visszatérhetnek!

A legutóbbi Szellemirtók filmet 2016-ban kaptuk meg. Akkor Paul Feig volt az, aki végül megkapta a lehetőséget arra, hogy tető alá hozza a produkciót. A végeredményben viszont nem volt köszönet.

A női főszereplőkkel készült Szellemirtók film távolról sem volt jó, egyes vélemények szerint nemcsak, hogy az egyébként szórakoztató filmeket készítő Feig legrosszabbja volt, hanem a 2016-os év legpocsékabbja címet is kiérdemelte. Ezzel pedig nehéz vitatkozni.

A dolog azért is érdekes, mert a stúdió már azt megelőzően is rengeteget ügyködött azon, hogy folytatást készítsenek-e és egyáltalán mihez is kezdjenek az egykor sikeres franchise-al. Maradjunk annyiban, hogy akkor nem a legjobb döntést hozták meg, most azonban újult erővel vágnak bele az újabb felvonásba.

Tulajdonképpen készpénznek vehetjük, hogy a Szellemirtók 3. része elkészül – igen harmadik rész, ami az első kettőt követi.

A sztoriról egyelőre nem sokat tudni, egy kis kedvcsináló videó érkezett, de abból bármilyen messze menő következtetést kár volna levonni, ne is tegyük! A hangulat mindenesetre nem tűnik rossznak és 2020 nyarán már biztosan okosabbak leszünk. A forgatások pedig ennek fényében hamarosan kezdődnek, de a szereposztásról nem sokat tudni.

Harold Raims az eredeti szereplő gárdából 2014-ben elhunyt, ám egyes pletykák szerint a többiek visszatérhetnek – sőt arról is lehetett hallani, hogy Sigourney Weaver is felbukkanhat, esetleg az ő fia lehet a főhőse az új sztorinak. Másik elképzelés szerint pedig gyerekek kaphatják a főszerepet, ami persze nem zárja ki, hogy a régi banda is visszatér.

Az viszont biztos, hogy a rendezést Jason Reitman vezényelheti – ez azért is nevezhető különösen izgalmasnak, mert az első két filmet Reitman édesapja, Ivan Reitman készítette. Azt mondják, hogy nem esik messze az alma a fájától – így pedig jogosan bízhatunk abban, hogy a végeredmény sem esik majd messze az eredeti filmtől.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here