A Star Wars oldal forráskódjában már ott lapul a 9. rész címe?!

0
2424
A Star Wars oldal forráskódjában már ott lapul a 9. rész címe?!

Az egyik Reddit-felhasználó egészen érdekes felfedezést tett. Könnyen lehet, hogy megfejtette a Star Wars 9. részének címét!

December 20-án érkezik meg a mozikba a Star Wars 9. része, a Skywalker-saga utolsó felvonása, amire azért bőven kivagyunk éhezve. Annak ellenére is, hogy a fiatal Han Soloról készült önálló film nem feltétlen váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Mondjuk pont ennek hatására a Disney úgy döntött, hogy óvatosabb üzemmódba kapcsolnak. Ennek köszönhető az is, hogy nem igazán tudni, milyen projektek érkeznek majd a jövőben. Másrészt az eredetileg nyárra tervezett Star Wars 9. bemutató is decemberre tolódott. Persze, ha egy tökéletes befejezés az eredmény, akkor egye fene!

A titkolózás viszont még mindig elég nagy a Star Wars Episode IX háza táján. Azt persze tudjuk, hogy a forgatások véget értek, meg azt is sejteni lehet, hogy a stúdió majd az áprilisi Star Wars Celebration rendezvényen mutatja be az első előzetest – a Super Bowl idején nem akartak kapkodni.

A címről viszont még mindig semmi hír. Legalábbis semmi hivatalos.

A Star Wars weboldal forráskódjában található Star Wars: Balance of the Force cím.
A Star Wars weboldal forráskódjában található Star Wars: Balance of the Force cím.

Egy Reddit-felhasználó azonban úgy véli, hogy fontos dologra bukkanhatott a starwars.com forráskódját böngészve. Na, most arra a kérdése nem igazán tudjuk a választ, hogy miért böngészi valaki egy weboldal forráskódját – lehet programozó a srác. Ami viszont biztos, hogy „hősünk” érdekes felfedezést tett!

Az egyik JavaScript fájlban ugyanis ott lapul a Star Wars: Balance of the Force cím. Erről egyelőre nem tudjuk, hogy mi, arra viszont tényleg jó esély van, hogy a 9. része címét fedheti.

Anthony Daniels, a C-3PO-t alakító színész nem régiben egy interjúban arról beszélt, hogy a stúdió hamarosan nagy bejelentéssel jöhet. Elképzelhető, hogy az informatikai szakosztály már ezzel kapcsolatban kezdett ácsolni valamit, amit egyelőre nem élesítettek.

A Disney mindenesetre egyelőre nem reagált a dologra, pedig gondolhattuk volna, hogy akkor nem teketóriáznak, hanem lerántják a leplet. Nem így történt, viszont kíváncsian várjuk, hogy ez a felvetés beigazolódik-e. Szerintünk nagyon nagy rá az esély!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here