Sigourney Weaver: Az eredeti Szellemirtók is visszatérnek az új filmben?!

0
412
Sigourney Weaver: Az eredeti Szellemirtók is visszatérnek az új filmben?!
Sigourney Weaver: Az eredeti Szellemirtók is visszatérnek az új filmben?!

Sigourney Weaver adott egy érdekes interjút, amelyben olyan, mintha elszólta volna magát az új Szellemírtók filmmel kapcsolatban.

Habár az új Szellemirtók film körül még nem minden kérdés tisztázott, az biztos, hogy az 1984-es, eredeti filmet jegyző Ivan Reitman fia, Jason lesz az, aki a rendezői székbe ülhet. Ez már alapvetően egészen jó hírnek tűnik. Nem is csak a rokoni kapcsolat miatt, hanem azért is, mert az ifjabbik Reitman is megcsillogtatta már rendezői tudását. Oké, voltak gyengébb alkotásai, de a Juno a Pszichoanyu vagy az Egek ura nem kérdés, hogy mind-mind zseniális volt.

Kiderült az is, hogy kiket láthatunk majd a főbb szerepekben. Finn Wolfhard (Az, Stranger Things), Mckenna Grace (Én, Tonya, A tehetség) és Carrie Coon (Fargo, Holtodiglan) biztosan szerepet kapott a Szellemirtókban. Sőt, arról is érkeztek hírek, hogy Sigourney Weaver is visszatér, ráadásul egykori karakterét, Dana Barett bőrébe bújhat. A kérdés már csak az, hogy mi van a srácokkal, akik a szellemeket irtották. Nos, ez ügyben sok konkrétum nem érkezett, Sigourney Weaver-nek viszont volt egy elszólása az egyik interjúban, így fogalmazott:

… hihetetlen lesz ismét a srácokkal dolgozni.

A kérdés az, hogy kikre gondolt, mert erre már nem tért ki. Az tény, hogy Ivan Reitman is a fedélzeten lesz producerként, de furcsa volna, ha a többes szám rá vonatkozna, vagy akár a fiára, hiszen Jason Reitman és Sigourney Weaver még nem dolgoztak együtt.

Jó eséllyel Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson volt az, akikre a színésznő gondolhatott, ezt pedig egyelőre nem is cáfolták. A csapat persze nem lehet teljes, hiszen Harold Ramis 2014-ben elhunyt. Igaz, úgy gondoljuk, hogy ha a többiek visszatérnek, akkor a film Ramis emléke előtt is tisztelettel adózik majd.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here