A Shazam! második előzetese megtanít a szuperhősködésre!

0
471
A Shazam! második előzetese megtanít a szuperhősködésre!
A Shazam! második előzetese megtanít a szuperhősködésre!

A Warner úgy tűnik, hogy kicsit óvatosan bánik a Zachary Levi főszereplésével készült Shazam!-mal. Meglehetősen kevés infó látott eddig napvilágot és a marketing is inkább őrlángon ég. Pedig a második előzetes még az elsőnél is ütősebb lett.

A stúdió tényleg óvatos duhaj módjára viselkedik, ami miatt talán meg is lehet őket érteni. A Shazam! ugyanis nem túlzás azt állítani, hogy elég erős váltásnak ígérkezik az eddigi DC szuperhős filmekhez képest. Humoros, laza, amely jelzők inkább csak szőrmentén voltak eddig jellemzőek. Persze a Wonder Woman és az Aquaman azért már koncepciót váltott a korábbiakhoz képest, de hozzájuk viszonyítva a Shazam! elég másnak tűnik. Viszont abszolút jó értelemben. Zachary Levi már az első előzetesben is úgy tűnt, hogy lubickolt a szerepben. Ezt az érzést pedig csak továbbfokozza a második trailer.

Szórakoztató és nem utolsósorban látványos előzetes az, amit kaptunk. A koncepció pedig egy nagyon picit talán a Deadpoolra hajaz, na persze túltolt és véres akciójelenetek nélkül.

Az első Shazam! trailer megmutatta azt, hogy Billy Batson (Asher Angel), miként változik meg egy csapásra, miután kimondja a varázsszót és szuperhőssé válik. Azonban most annak is a végére járhatunk, hogy ha valaki szuperhős lesz ilyen hirtelen, akkor miként kell kitanulnia a „szakma” csínját-bínját.

A végeredmény láttán jó eséllyel nem is igazán lesz okunk a panaszra. A Shazam! könnyed és szórakoztató szuperhős filmet ígér, amire nagyon szükség is van. Már persze a DC háza tájáról, hiszen ezen a téren nekik muszáj engedni a gyeplőn.

Az eredeti tervek úgy szóltak 2019-re, hogy három szuperhős mozifilmmel érkezik a stúdió. A Shazam! mellett a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker mozi is debütál októberben, ez tényleg így is lesz. Valamint novemberben még a Wonder Woman 1984 is bemutatkozott volna, viszont látva a Disney felhozatalát az idei évre, utóbbi film premierjét inkább 2020 nyarára tolták.

Shazam! második előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here