Samuel L. Jackson megint Marvel Kapitány képességeiről beszélt

0
508
Samuel L. Jackson megint Marvel Kapitány képességeiről beszélt
Samuel L. Jackson megint Marvel Kapitány képességeiről beszélt

Hatalmas figura Samuel L. Jackson. Már megint azt pedzegette, hogy Marvel Kapitány képes az időutazásra, sőt egy újabb kulisszatitkot is elárult!

Habár a stúdió meglehetősen csendes a soron következő két Marvel-filmet illetően, azért akad egy ügyeletes színész, akitől nem áll távol, hogy kikotyogjon dolgokat. Samuel L. Jacksonról van szó, aki nem olyan régen arról beszélt, hogy Marvel Kapitány igazán különleges karakter, ráadásul képes az időutazásra is.

Alapvetően ezt eddig is lehetett sejteni, de a stúdió és Brie Larson sem nagyon mondott még erről semmi. Jackson viszont nagy kedvvel veti bele magát ezekbe a fejtegetésbe. Ráadásul az embernek már kezd olyan érzése lenni, hogy a bolondját járatja velünk – hiszen a Marvel tényleg szigorúan veszi a titoktartást, őt viszont mégis hagyják nyilatkozni. Érdekes.

Mindenesetre a színész most a Comic Booknak adott interjút, ahol a már korábban felvetett gondolatait tűzte ismét zászlajára.

Az már világos, hogy Marvel Kapitány olyan dolgokra képes, amire senki más. Ilyen az időutazás is, előre, hátra, akármerre képes utazni az időben, így pedig könnyen ki lehet találni mire számíthatunk. Az pedig ténykérdés, hogy nekem van egy régi csipogóm, ami meglehetősen érdekesen szólítja meg a címzettet.

Erre varrjunk gombot! Nick Fury-nak ugyanis tényleg van egy kütyüje, de elképedve néznénk, ahogy azon veszi fel a kapcsolatot Marvel Kapitánnyal. Már csak azért is, mert felmerül a kérdés, hogy eddig miért nem hívta és hol volt a korábbi kalandok során Marvel Kapitány, hiszen azért Thanos előtt is volt helyzet, amikor meleg volt a pite. Válaszokat már a márciusi Marvel Kapitány film is adhat, de a Thanos elleni megoldásra majd csak a Végjátékban derül fény.

Őszintén szólva lehet, hogy a Russo testvérek bedobnak majd valami csavart és nem egyszerűen egy időutazó Marvel Kapitánnyal oldják meg a Thanos elleni csörtét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here