Ryan Reynolds jelenti: Már dolgoznak a Deadpool 3. részén

0
700
Ryan Reynolds jelenti: Már dolgoznak a Deadpool 3. részén
Ryan Reynolds jelenti: Már dolgoznak a Deadpool 3. részén

Úgy tűnik, hogy megkaphatja a harmadik felvonását is a Deadpool franchise. Ezt maga Mr. Deadpool azaz Ryan Reynolds jelentette be – neki pedig jó eséllyel hihetünk.

Érdekesség lehet, hogy Kínába még csak az elmúlt hetek során érkezett meg a Deadpool 2. része – holott a világ más részein már egy karácsonyi kiadáson is túl vagyunk. Mindenesetre az ázsiai országban úgy tudjuk, hogy igyekeztek erősen cenzúrázni a dolgokat – igaz Ryan Reynolds azt mondta, hogy ezzel nem is foglalkozott és fogalma sincs, hogy miben változtattak a kínaiak miatt például a szövegezésen.

Viszont Pekingben az alkalom okán megjelent egy sajtótájékoztatón, amelyen már a folytatás kérdése is felmerült. Ezen a téren pedig kifejezetten jó hírekkel szolgált a színész.

A csapatunk már dolgozik a Deadpool 3. részén. Ezt a részt teljesen más irányba akarjuk elvinni, mondván, hogy a karaktereket általában a negyedik részre változtatják meg, amikor már késő. Ennek mennénk elébe.

Ergo nagyon úgy néz ki, hogy Wade Wilson egy másik oldalát is megismerhetjük. Ettől függetlenül azért talán azon nem kell izgulni, hogy oda lesz Deadpool semmivel össze nem téveszthető esszenciája. A forgatókönyvet ugyanis most is a Rhett Reese és Paul Wernick páros készítheti. Legalábbis a Variety így értesült. Sőt, pont ez a páros nyilatkozott úgy, hogy a Deadpool 3. része előtt még az X-Force film is megérkezhet, amelynek rendezésével Drew Goddard-ot bízták meg.

Jelenet a Deadpool 2. részéből.
Jelenet a Deadpool 2. részéből.

A fracnhise, így a Deadpool és az X-Force sorsa is azonban a Disney – Fox házasság miatt nagyon érdekes. Kérdés ugyanis, hogy a Disney az újabb Marvel jogok begyűjtése után mit is szeretne. Az X-Menek esetében például a Sötét Főnix még megérkezik, de szinte biztos, hogy az a sztori véget ér. Más kérdés, hogy Reynolds bejelentése azért azt igazolja, hogy ő mindent megtesz azért, hogy a Deadpool sztori folytatódjon.

Ami pedig, ha kicsit is, de szintén biztató lehet, hogy a Disney talán nyitott a korhatáros filmekre is. Legalábbis egy pletyka szerint a Fekete Özvegy önálló film már elindulhat ebbe az irányba. Ez pedig tényleg jót jelenthet a Deadpool esetében is. Egy kiherélt zsoldos története ugyanis kevésbé volna ütős, de hátha az R-es besorolás nem végzi a Disney oltárán és a stúdió tényleg számol ezzel a franchise-al.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here