Rosa Salazar benne lenne az Alita 2. részében

Rögös és hosszú utat járt be az Alita: A harc angyala, míg a mangából végre mozifilm lehetett. A végeredmény viszont nem teljesített tökéletesen, így most komoly kérdés, hogy mi lesz a folytatás sorsa. A címszereplő nem kérdés, benne lenne a buliba.

0
1068
Rosa Salazar benne lenne az Alita 2. részében
Rosa Salazar benne lenne az Alita 2. részében

James Cameron életében több szerelem projekt is létezik, az egyik ilyen szinte biztos, hogy az Alita: A harc angyala, amiből valóság lehetett.

A rendezést mondjuk bokros teendői miatt nem Cameron vezényelte, hanem Robert Rodriguez. A végeredmény pedig egy látványos és igazán szerethető produkció lett. Ám az egy dolog, hogy mit mutat a végeredmény és egy másik, hogy mit mutatnak a számok.

Ez utóbbiak pedig elég kegyetlenek, hiszen a 170 millió dollárból készült film a tengerentúlon mindösszesen 85 milliót termelt – szerencsére a nemzetközi piacon elért, további 316 millió dollárnak köszönhetően a csúfos bukás elmaradt ugyan, de érhető, hogy a stúdió nem kapkod.

Rosa Salazar az Alita 1 premierjén.
Rosa Salazar az Alita 1 premierjén.

Ráadásul a film a Fox égisze alatt készült el, amit ugye felvásárolt a Disney, így aztán megint kérdés, hogy az új stúdiónak mi az elképzelése.

Rosa Salazar, aki a címszereplő Alitát alakította mindenesetre elég határozott véleménnyel van.

Az utolsó leheletemig játszanám ezt a karaktert, ráadásul a mo-cap technológiának köszönhetően ezt akár tényleg meg is tehetném. Az a helyzet, hogy a stúdió most egy komoly összeolvadáson van túl. Egyeseknek új feladata és munkája lett, mások munka nélkül maradtak. Mindenki a felvásárlással van elfoglalva, így nem is volt jó az időzítés megkérdezni Alan Hornt, hogy mizújs az Alita 2-vel? Egyelőre nem tudok semmit, de vegyétek a Blu-rayeket.

A további bevétel növekedés, még ha a lemezes változatoknál is, de talán tényleg ösztönzőleg hathat a stúdióra és valóban elképzelhető, hogy a Disney lát potenciált a dologban. Egyelőre viszont a stúdió háza tájáról sem érkeztek új infók ezzel a sztorival kapcsolatban.

Nincs más, mint várni türelmesen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here