Robert Downey Jr. improvizálta a Végjáték nagy jelenetét!

0
454
Robert Downey Jr. improvizálta a Végjáték nagy jelenetét!
Robert Downey Jr. improvizálta a Végjáték nagy jelenetét!

Érdekes infót osztott meg a Pókembert alakító Tom Holland a Bosszúállók: Végjáték egyik kulcsjelenetével kapcsolatban.

Véget ért egy nagy korszak a Marvel Filmes Univerzumában. Pontosabban a harmadik fázisnak azért még része a Pókember: Idegenben, ám az igazi lezárás, az Infifnity Saga végpontja talán mégis a Bosszúállók: Végjáték volt. Hiszen 2008-ban minden Tony Starkkal, Robert Downey Jr. karakterével kezdődött. A Végjátékban pedig minden fele fejeződött be.

A szuperhősök legyőzték Thanost és megmentették az univerzumot, ehhez azonban hatalmas áldozatra volt szükség, Vasember az életét adta, hogy az univerzum megmaradjon. Megható és torokszorító jelenet volt a végső, amelyet ráadásul úgy tűnik, hogy a vásznon látható színészek részben improvizáltak.

Erről Tom Holland, azaz Pókember nyilatkozott egy interjúban.

Érdekes volt a jelenet forgatása, ugyanis nem volt valódi forgatókönyvünk. Kevin Feige (A Marvel Studios feje), A Russo testvérek (a rendezők), én, Robert valamint Gwyneth Paltrow és Don Cheadle voltunk jelen. A rendezők tulajdonképpen elmondták nekünk, hogy mi történiK, hogy mit szeretnének látni, hogy történjen, ezt követően viszont improvizálnunk kellett. Nagyon érdekes módját választották egy ilyen fontos jelenet elkészítésének. Nagyon érzelmes nap volt, talán az egyik legcsodálatosabb forgatási napom. A jelenet pedig a vásznon is egészen fantasztikusra sikerült – fogalmazott Tom Holland.

Az alapvetően még kérdés, hogy hogyan tovább a Marvelnél. Persze nyáron még érkezik a Pókember: Idegenben, ami részben azért még a lezárásra fókuszál és talán előrevetíti az új terveket.

Azt is tudjuk, hogy már készül a Fekete özvegy film, amit nem rég Norvégiában, legutóbb pedig már Magyarországon forgattak. Bár ugye ez a film időben még jó eséllyel az első Vasember film előtt játszódik majd.

Illetve alakul a The Eternals stábja is, a forgatások pedig ősszel megkezdődhetnek. Sok konkrétum viszont még nincs, ám hamarosan itt a San Diegoi Comic-Con, augusztus végén pedig a D23 Expó, így jó eséllyel hamarosan egy picit okosabbak leszünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here