Robert Downey Jr. már az Ultron kora előtt elárulta a Bosszúállók 4 címét?!

0
695
Robert Downey Jr. már az Ultron kora előtt elárulta a Bosszúállók 4 címét?!
Robert Downey Jr. már az Ultron kora előtt elárulta a Bosszúállók 4 címét?!

Az áprilisban érkező új Bosszúállók filmben lázban tartja a félvilágot. Az előzetes hatalmasat robbantott és a hivatalos címről is lerántották a leplet. Bár ezt lehet évekkel ezelőtt Robert Downey Jr. is megtette!

Az új Bosszúállók film előzetesével egy időben kiderült, hogy a Végjáték alcímet kapta a legújabb felvonás. A hardcore rajongók pedig rögvest beindultak. Egy srác felkotorta az internetet és rátalált egy Robert Downey Jr. interjúra, ami még a Bosszúállók: Ultron kora premierje előtt készült. Ebben pedig ha hiszed, ha nem már megjelent a “végjáték” kifejezés!

Így fogalmazott a színész:

Tony Stark egy rendszeren dolgozik, ami azt csinálja, amit a Bosszúállók mindvégig tettek és állítólag ennek kell a végjátéknak lennie.

A kérdés persze adott, vajon akár Kevin Feige már akkor tisztában volt azzal, hogy mi lesz a Bosszúállók 4. részének a címe. Azért érdekes kérdés ez, mert az eredeti terv a mi ismereteink szerint az volt, hogy a Végtelen háború két fejezetben kerül elénk.

Aztán később a Russo testvérek jelezték, hogy habár tényleg szoros folytatása lesz egymásnak a két sztori, a címet illetően abszolút külön szedik a dolgokat. Ráadásul a hivatalos infók szerint az alcímet a színészeknek sem árulták el, elvileg ők is az előzetesből tudták meg, hogy milyen címen kerül a mozikba a filmjük.

Mások szerint viszont az is lehet, hogy Ultron is visszatér és segít a Thanos ellen vívott harcban – legalábbis a világhálón egy ilyen pletyka is kering. Persze a Marvel részéről senki nem szól egy szót sem.

Ezen teóriák pedig arról is szólnak, hogy az Ultron kora már előre vetítette Tony Stark és Steve Rogers halálát. Erre pedig valljuk be, hogy igenis van esély. A színészeknek úgy tudni, hogy nincs újabb szerződése Marvel-filmre. Persze az is lehet csak porhintés az egész és direkt nem jelentették be ezeket. Mindenesetre mindketten régóta tagjai a csapatnak, ráadásul Chris Evans már jelezte is, hogy szívesen forgatna mást is, mint szuperhős filmeket, annak ellenére, hogy imádja ezt. Az ő karakterének és Tony Starknak is régóta téma a halála – egyesek úgy hitték, hogy ez már akár a Thanos elleni harc első felvonásában végleges lehet.

Senki nem tud semmit – igaz hamarosan új előzetest kaphat a sztori, ami talán többet is elárul. Bár a Marvelt ismerve nem így lesz, hanem a moziban ülve dobjuk majd el az agyunkat és akár sírjuk tele a zsebkendőinket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here