Elkészült a Riddick 4 forgatókönyve, ezt maga Vin Diesel nyilatkozta!

A Riddick-rajongók imája meghallgattatott. Vin Diesel ugyanis személyesen jelezte, hogy úton van a Riddick franchise 4. része.

0
564
Elkészült a Riddick 4 forgatókönyve, ezt maga Vin Diesel nyilatkozta!
Elkészült a Riddick 4 forgatókönyve, ezt maga Vin Diesel nyilatkozta!

Pitch Black – 22 évente a sötétség, 2000-ben ezzel a címmel jelent meg a sztori, amelyben Vin Diesel egy Riddick nevű fazont alakít. A végeredmény elég hamar közönségkedvenc lett és a színész is sokat kardoskodott amellett, hogy folytatások készülhessenek. Előbb a Riddick – A sötét krónikája jött össze, majd 2013-ban a Riddick, amely már a harmadik felvonás volt.

A helyzet viszont az, hogy a végeredmény óvatos bevétellel bírt – annak ellenére, hogy a közönség egy része imádja a franchise-t. Viszont nem 100%-ben egy aranytojó projekt, így nem csoda, hogy a stúdiók lelkesedése sem 100%-os.

Mindezek figyelembe vételével nagyon is kérdéses volt, hogy összejöhet-e a negyedik Riddick film. Azonban úgy tűnik a kérdésre a válasz: IGEN! Vin Diesel legalábbis a közösségi oldalán megosztott egy videót, amelyben a Riddick 4. részének forgatókönyvével látható. A szkriptet David Twohy készítette és a videó tanulsága szerint a Furya nevet viseli.

Javarészt ennyit tudunk egyelőre. Bár ebből azért kiderül, hogy az újabb filmben talán Riddick romba döntött otthona kaphatja a főszerepet. Illetve az is biztosra vehető, hogy egy korhatáros mozi lesz a végeredmény, legalábbis Vin Diesel nagyon ezen van és a rendező is hajlik a dologra.

Az még kérdés, hogy mikor is lehet valami az egészből. Ami biztos, hogy Vin Diesel most a Halálos iramban legújabb részével van elfoglalva. Sőt az a franchise egy folytatást még biztosan kap az elkövetkezendő években – így aztán az is lehet, hogy az a projekt elsőbbséget élvez. Ám ha szerencsénk van, megtörténhet az is, hogy két Halálos iramban film között pihenésként Vin Diesel leforgatja a Riddick 4. részét. Hátha!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here