Újabb jelenetek futottak be a decemberben érkező Star Wars saga fináléból!

Talán nem is meglepő módon, még korábban a Star Wars Celebration elnevezésű rendezvényen mutatták meg az új Star Wars film, a Skywalker kora első előzetesét. Azóta viszont a Disney nem vitte túlzásba az előzeteseket és a kedvcsinálókat. Egyrészt ez mondjuk talán érthető is, hiszen a decemberi premier nem indokolja ezt. Jó eséllyel majd október környékén indítják be a marketinggépezetet igazán. Rajongóként viszont mégis várunk, várunk és várunk.

Azt persze sejteni lehetetett, hogy a D23 expón nem hagyják parlagon a rajongókat. Kathleen Kennedy pedig menetrendszerűen sok-sok Star Wars pletykával és hírrel érkezett. Sőt a Skywalker kora is kapott egy újabb mozgóképes anyagot, amelyben bőven felfedezhetünk újabb képsorokat is.

Hozzá kell tenni, hogy Az utolsó Jedikt nem lett egy igazi közönségsiker. A keményvonalas Star Wars rajongókat is alaposan megosztotta. Ennek ellenére azért jó eséllyel a Skywalker korát kiemelt érdeklődés övezi. Elég csak arra gondolni, hogy J. J. Abrams visszatért rendezőként, ami nem tűnik rossz ómennek. Másrészt mégis csak a Star Wars saga lezárásához értünk, az 1977 óta íródó Skywalker történet végére egészen biztosan pont kerül. Ez pedig már elég indok, hogy a rajongók a moziba vonuljanak.

A D23-on bemutatott videó nem nevezhető előzetesnek, a stúdió sem így hívta, inkább tényleg hívjuk csak videónak, ami erősen a nosztalgiafaktorra épít. Emellett persze akad benne bőven olyan képkocka, amelyet az első trailer még nem fedett fel, így érdemes akár többször is elmerülni benne.

Decemberben pedig már a végleges változatra számíthatunk, persze addig is vélhetően rengeteg új fotó és anyag lát majd napvilágot és hamarosan talán egy teljes értékű előzetessel is gazdagabbak leszünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here