Rendező nélkül maradt a Venom 2.!

0
513
Rendező nélkül maradt a Venom 2. része!
Rendező nélkül maradt a Venom 2. része!

Gondok adódtak a Sony háza táján a Venom 2. részét illetően. Nem rég úgy tűnt, hogy az első részt dirigáló Ruben Fleischer rendezheti a folytatást, ő azonban jelezte, hogy köszöni, de erre most nem lesz ideje.

A Venom film a kritikusok körében ugyan nem teljesített maradéktalanul, a nézők javarésze mégis megszerette a Tom Hardy főszereplésével készült filmet, amely több mint 850 millió dollárt termelt végül világszinten. Így aztán a Sony sem ódzkodott attól, hogy elkészülhessen a folytatás, amin persze már alapvetően is gondolkoztak.

Gyorsan jelezték is, hogy az eredeti csapattal vágnának bele az újabb kalandba. A forgatókönyvet Kelly Marcel körmölheti, a rendezést pedig Ruben Fleischer vezényli, a premier pedig 2020 októberében várható – állt a közleményben.

A lapokat azonban sikerült egy kicsit megkeverni. Ruben Fleischer ugyanis most gőzerővel dolgozik a Zombieland 2. részének befejezésén. A forgatásokkal már végzett a csapat, októberben pedig premier, de az utómunkálatok még koránt sem értek véget. Fleischer emiatt pedig úgy döntött, hogy nem vállalja a rendezését a Venom 2. részének. Nem pontosan tudni, hogy miként sikerült a Sony-val egy kicsit összekötni a bajszot, hiszen a Zombielandet is a stúdió égisze alatt csinálja.

Az ok inkább az lehet, hogy habár a Venom 2. részének forgatásai novemberben startolnának, azért az úgy mégis csücskös lehet a Zombieland 2. premierjéhez képest. Fleischer jó eséllyel az előkészületekből kimaradna és miután a Zombieland folytatás végére pont kerül, már huppanhatna is át a Venom folytatás rendezői székébe.

Egyelőre kérdés, hogy mi lesz a megoldás a stúdió részéről. A 2020-ra tervezett premierdátumon nem változtattak, így aztán a forgatásoknak tényleg időben el kell kezdődniük. Ergo vagy a stúdió csúsztat egy kicsit a premierdátumon, ha mindenképpen Ruben Fleischer-t akarják maguknak. Vagy valaki mást keresnek a projekt élére. Ebben viszont már hónapok óta nem született döntés, vagy legalábbis nem tárták azt elénk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here