Rémálom az Elm utcában remake jöhet a Piranha 3D rendezőjével!

0
452
Rémálom az Elm utcában remake jöhet a Piranha 3D rendezőjével!
Rémálom az Elm utcában remake jöhet a Piranha 3D rendezőjével!

A Halloween gyorsan jött sikere úgy tűnik akár más horrorikonokat is felébreszthet csipkerózsika álmából, a Warner Bros. például szívesen hívná ismét életre a Rémálom az Elm utcában franchiset.

John Carpenter klasszikusának folytatása komoly sikereket ért el a mozikban, így nem is csoda, hogy más stúdiók is szívesen próbálnának szerencsét saját karakterükkel a nézők előtt. A Fűrész például Chris Rock felügyelete alatt készülhet el, de állítólag a Parajelenségek esetében is jöhet egy újabb felvonás. Valamint a Warner gondolkozni a hollywoodi pletykák szerint azon, hogy érdemes volna ismét életre hívni Freddy Kruegert és egy új Rémálom az Elm utcában filmet készíteni.

Hozzá kell tenni, hogy ez a hír azért 2 évente terítéken van, a Halloween sikere viszont talán lökést adhat az elképzelésnek. Az első filmet még 1984-ben Wes Craven alkotta meg és rögvest sikert ért el, futószalagon érkeztek a folytatások, amelyek között azért volt néhány jól sikerült és néhány kevésbé ütős darab is. Ami viszont biztos, hogy Robert Englund parádézott a szerepben, legutóbb a Freddy vs. Jason esetében, még 2001-ben.

2010-ben aztán Rooney Mara és Jackie Earle Haley főszereplésével készülhetett el a remake, ami nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, csúnyán lebőgött a mozikban, annak ellenére, hogy Jackie Earle Haley mindent megtett Freddy-ként a sikerért.

Viszont már ennek is lassan 10 éve, így talán ideje lehet egy újabb próbálkozásnak. A projektről egyelőre nem sokat tudni, állítólag a Warner tényleg benne van és hisznek benne a sikerben. Ha minden igaz már a rendezőt is megtalálták Alexander Aja személyében. A francia úriember a horrorrajongók számára ismerős lehet, a Magasfeszültség és a vérbő Sziklák szeme remake fűződik a nevéhez, de ő volt, aki a Piranha-sztorit is újra dolgozta. A zsáneren belül ezek mind egész szépen csengő címek, így talán nincs is olyan rossz kezekben a Rémálom az Elm utcában remake.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here