Rebecca Ferguson is visszatér a Mission: Impossible 7. részében!

0
749
Rebecca Ferguson is visszatér a Mission: Impossible 7. részében!
Rebecca Ferguson is visszatér a Mission: Impossible 7. részében!

Rebecca Ferguson is visszatér a Mission: Impossible 7. részében! – Ezt a hírt maga a színésznő erősítette meg, aki így ismét Ilsa Faust bőrébe bújhat.

A Paramount Pictures nem is olyan régen jelentette be, hogy még két Mission: Impossible filmet biztosan elkészítenek. Ráadásul a franchise hetedik és nyolcadik részének forgatásait egymás után gyorsan levezénylik, így aztán 2021 júliusában és 2022 augusztusában is teljesül majd egy-egy lehetetlen küldetés.

A bejelentés után nem sokkal az is kiderült, hogy a rendezést ismét Chris McQuarrie vezényli, akinek a munkájával nem csak a stúdió, de a rajongók is meglehetősen elégedettek voltak. Úgy tudni, hogy McQuarrie mindkét filmet megrendezi és természetesen Tom Cruise visszatérése sem volt igazán kérdéses.

Az viszont még a levegőben lebeg, hogy kik is lehetnek a társai a vásznon.

Az ITV egyik műsorában viszont Rebecca Ferguson volt a vendég, a műsorvezető pedig nem volt rest rákérdezni nála, hogy vele találkozhatunk-e a folytatásban. A színésznő úgy fogalmazott, hogy a Mission: Impossible 7. részében biztosan ott lesz. A nyolcadik felvonásra nem tért ki, így az talán még kérdéses – bár ha egyszerre készül a két film, talán erre van esély.

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy Simon Pegg és Ving Rhames is visszatérnek. Illetve most azért esély van arra, hogy Jeremy Renner is újból felbukkan. Az ő karaktere a legutóbbi részből azért maradt ki, mert a Bosszúállók forgatásai miatt nem tudta beszorítani a naptárjába az újabb Mission: Impossible mozit.

Illetve egy másik pletykát is érdemes megemlíteni. Arról csiripelnek a verebek, hogy a rendező visszahozna két halottnak hitt karaktert is. Így aztán elképzelhető, hogy Alec Baldwin és esetleg Henry Cavill is valamilyen módon része lesz a sztorinak. Ez utóbbi viszont erősen megkérdőjelezhető, de persze aztán sosem lehet tudni. A forgatások megkezdésekor talán egy kicsivel többet tudunk majd.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here