Sylvester Stallone úgy tűnik képtelen szabadulni régi szerepeitől. Hamarosan Ramboként tér vissza a vászonra, ráadásul elég durva vérontásra számíthatunk a legújabb előzetest elnézve!

A 73 éves színészlegenda esetében talán azt már túlzás lenne állítani, hogy kapuzárási pánikban szenved és ezért nyúl vissza régi szerepeihez és filmjeihez. Vélhetően ezen már túlvan, ráadásul az elmúlt években rendre ilyen dolgokkal volt elfoglalva.

Összehozta a Feláldozhatóakat, ami a bűnös ’80-as éveket idézi. Folytatódott a Rocky történet is, még ha picit másként is. Na és itt van Rambo, aki legutóbb 2008-ban mutatta meg magát. Akkor azt hittük utoljára, Stallone azonban még bírja szuflával.

A hazai mozikban Utolsó vér címen válthatunk jegyet a filmre, ami azért árulkodónak tűnik. Egyrészt 40 évvel ezelőtt Első vér néven került a mozikba a kezdő Rambo-film. Így talán feltételezhetjük, hogy ez most az utolsó lesz. Bár erről még Stallone véleménye is megoszlik.

Mindenesetre az új előzetes hozza azt a feelinget, amit egy Rambo filmtől elvárunk. Hősünk ez alkalommal mondhatni tényleg saját akaratán kívül csöppen bele a dolgokba. Elrabolnak egy lányt és utána megy, a rosszfiúk legnagyobb pechére.

Persze a szálak egy szexkereskedelmi hálózathoz vezetnek, ahol szintén nem nyeretlen kétévesek bonyolítják a szálakat, de mégis mire mennek ők egy vietnámi veterán ellen, aki talán már nem fiatal, de még mindig profi gyilkológép.

Az mondjuk tényleg kérdés, hogy hány bőrt fognak és szeretnének még lehúzni erről a sztoriról. Az utolsó vért ugyanis tényleg nem biztos, hogy komolyan kell venni, már legalábbis címében. Sylvester Stallone ugyanis egy interjúban úgy fogalmazott, hogy ha a közönségben igény mutatkozik a folytatásra, akkor ő nem szeretné elrontani a kedvüket és nem lesz akadálya semminek.

Mindenesetre a Rambo V – Utolsó vér szeptember 19-én kerül a hazai mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here