Premierdátumot kapott a két új Mission: Impossible film!

0
566
Premierdátumot kapott a Mission: Impossible 7. és 8. része.!
Premierdátumot kapott a Mission: Impossible 7. és 8. része.!

Gőzerővel készülhetnek az újabb Mission: Impossible filmek, a hetedik és nyolcadik rész egyszerre készül és a premierdátumokat is bejelentette a stúdió.

Tom Cruise még januárban jelentette be, hogy két új Mission: Impossible film készülhet, amelyben természetesen ő is visszatér, a jól ismert arcokat is láthatjuk, de a rendezést is szakavatott kolléga végezheti.

Az Utóhatást követően ugyanis ismét Christopher McQuarrie ölébe pottyant a lehetőség. Ez mondjuk nem is biztos, hogy meglepő. Több indok is mellett szólt. Egyrészt rengetegszer dolgozott már együtt Tom Cruise-al, például az új Top Gun filmhez is csatlakozott. Másrészt pedig az általa dirigált Mission: Impossible filmet a rajongók minden idők legjobbjának titulálták a franchise-on belül.

McQuarrie és a stáb ráadásul rögvest egymás után készíti el a soron következő két filmet, a hetedik és nyolcadik felvonásokat.

A Mission: Impossible filmek főszereplői.
A Mission: Impossible filmek főszereplői.

A napokban pedig a Paramount Pictures már a premierdátumokkal is előrukkolt. A Mission: Impossible 7. része így 2021. július 23-án érkezhet meg a mozikba, míg a nyolcadik epizód 2022. augusztus 5-én fog befutni.

A történetről egyelőre még keveset tudni és az sem derült ki, hogy Tom Cruise most milyen hajmeresztő kaszkadőr kunszttal készül – bár állítólag vannak tervei ezzel kapcsolatban bőven. A pletykák viszont arról szólnak, hogy McQuarrie két halottnak gondolt karaktert is visszahozna. Úgy tudni, hogy Alec Baldwin kaphat ismét szerepet a szériában. Valamint Henry Cavill neve is felmerült. Utóbbi eset azért is érdekes, mert azért láttuk, hogy ő jó eséllyel csúnya véget ért, meglepő lenne, ha túlélte volna a zuhanást – ezért aztán a rajongók inkább azt feltételezik, hogy valami flashback jelenetben számíthatunk a rosszfiúra.

Cruise jelenleg a Top Gun folytatás forgatásain érdekelt, de jó eséllyel azt követően a két új Mission: Impossible filmnek ugrik neki.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here