Paul Rudd, a Bosszúállók sztárja is ott lesz az új Szellemirtók filmben!

0
441
Paul Rudd, a Bosszúállók sztárja is ott lesz az új Szellemirtók filmben!
Paul Rudd, a Bosszúállók sztárja is ott lesz az új Szellemirtók filmben!

Újabb színész csatlakozott a készülő új Szellemirtók film stábjához. Az egyik Bosszúálló is felveheti a kesztyűt a szellemek ellen az új részben!

Továbbra is gőzerővel dolgoznak a készítők az új Szellemirtók filmen, amelyben a régi jól ismert arcok már biztos, hogy visszatérnek. Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson és Sigourney Weaver szerepe is biztos. A sorból egyedül Harold Ramis azaz Dr. Egon fog hiányozni, hiszen a színész 2014-ben elhunyt.

A jól ismert karakterek mellett viszont újabb színészekre is lehet számítani. Az már korábban kiderült például, hogy Carrie Coon (Bosszúállók: Végtelen háború, Holtodiglan), Finn Wolfhard (Stranger Things, Az), Mckenna Grace (Marvel Kapitány, Én, Tonya) ott lesz a filmben, ők várhatóan egy családot alakítanak majd.

Viszont a napokban Paul Rudd egy videós bejelentkezésben számolt be arról, hogy ő is ott lesz a készülő produkcióban.

A színészt annak idején a Jó barátok utolsó évadaiban láthattuk, de a Felkoppintva, a 40 éves szűz vagy a Spinédzserek című filmbe is jutott neki szerep. Az igazi áttörést viszont talán az okozta számára, hogy ő kapta meg Hangya szerepét a Marvel Filmes Univerzumában. Két önálló film mellett a Bosszúállók: Végjátékban már a nagycsapat tagja volt, most pedig egy másik ismert és várt franchise részese lehet.

Úgy tudni, hogy a színész egy középiskolai tanárt fog alakítani, aki a tanítványainak köszönhetően kerül szembe a természetfeletti fenyegetéssel.

A színészek mellett pedig a rendező Jason Reitman nevét se felejtsük ki. Alapvetően egy kiváló direktorról van szó, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint az Egek Ura, a Juno vagy a Pszichoszingli.

Valamint nem kevésbé elhanyagolandó tény, hogy az eredeti Szellemirtók filmet rendező Ivan Reitman fia. Jó eséllyel a legjobb kezekbe került a folytatás, amire szükség is van, hiszen 2016-ban Paul Feig egészen sajátosan készítette el a női Szellemirtók filmet, ami nem is aratott osztatlan sikert.

Az új Szellemirtók a tervek szerint 2020. július 10-én érkezhet meg a mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here