Patty Jenkins már a Wonder Woman 3. részét tervezi

0
660
Patty Jenkins már a Wonder Woman 3. részét tervezi
Patty Jenkins már a Wonder Woman 3. részét tervezi

Habár még a Wonder Woman második felvonása is csak a következő év nyarán érkezik, a rendező, Patty Jenkins már jelezte, hogy kész tervei vannak a folytatásra.

Wonder Woman 1984 címmel kerülhet majd a mozikba Gal Gadot szuperhősének legújabb felvonása, amelynek a forgatásai már véget is értek. Igaz a premierre még egészen sokat kell várnunk, hiszen a Warner csak 2020 nyarán szeretné bemutatni a végeredményt.

A címből mondjuk már az is kiderül, hogy a Csodanő ismét egy picit a múltban mutatja meg magát. Ugye az első felvonásban is ez történt, hiszen akkor az I. világháborúban jártunk, a jelenkori megmutatkozása a hősnőnek pedig úgy tűnik még várat magára. Persze azért volt egy Batman Superman ellen meg egy Igazság Ligája, ahol már láthattuk őt a jelenkorban, az önálló filmek viszont egyelőre időben egy kicsit máshol játszódnak.

Bár az időbeli ugrálásokat figyelembe véve talán jó esély van arra, hogy a harmadik felvonás esetleg valóban a napjainkba terelje a Csodanőt. Patty Jenkins erről nem beszélt, azt viszont egy interjúban elmondta, hogy már egészen konkrét tervei vannak a Wonder Woman 3. részét illetően.

Egészen letisztultak a terveim. Akár én leszek a rendező, akár nem, tudom, hogy miként kellene végződnie Wonder Woman történetének.

Ebből aztán arra is következtethetünk, hogy Jenkins mindvégig trilógiában gondolkozott.

Az mondjuk még egyelőre kérdés, hogy a harmadik rész valóban elkészülhet-e, persze meg lennénk lepve, ha nem így történne. Arra ugyanis elég jó esély van, hogy a stáb ismét egy remek kalanddal rukkol elő, amelyet követően zöld utat kaphat majd a harmadik felvonás is.

Ezen terveiről a Warner sem nagyon nyilatkozott még, de vélhetően ők sem lesznek semmi jónak az elrontói. A stúdió ugyanis úgy tűnik, hogy a közös alkotások helyett inkább önálló filmekben tolja a szuperhőseit, ami nem tűnik badarságnak. A Wonder Woman első része valóban ütős volt, az Aquaman-re pedig habár sokat kellett várni, végül mindent vitt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here