A partiállat előzetes – Melissa McCarthy most egy egyetemen tombol!

0
1026
Melissa McCarthy A partiállat előzetes egyik jelenetében.
Melissa McCarthy A partiállat előzetes egyik jelenetében.

Melissa McCarthy legújabb vígjátékában egészen felnőtt fejjel dönt úgy, hogy fiatal lesz, beiratkozik az egyetemre és beleveti magát a nagybetűs életbe!

Legutóbb a meglehetősen szolidan sikerült Szellemirtók moziban találkozhattunk Melissa McCarthy-val, aki azért az elmúlt időszakban sem feltétlen csendben múlatta az időt, több produkción is dolgozott. Ilyen többek között A partiállat, amelyben egy középkorú édesanyát alakít, aki nem mindennapi döntésre szánja el magát.

A film forgatókönyvét Melissa McCarthy és Ben Falcone hozta össze, ami számukra valószínűleg nem is volt egy szörnyen nehéz munka, ugyanis 2005 óta férj és feleség, ráadásul két gyerkőc boldog szülei. A partiállat pedig nem is az első közös munkájuk ilyen felállásban. Falcone ugyanis a forgatókönyv mellett a rendezést is vállalta, McCarthy pedig az írás mellett a főszerepet.

A Tammy és A főnök című alkotások is hasonló munkarend szerint készültek el korábban. Falcone pedig egyébként is előszeretettel bukkan fel kisebb cameo szerepekben a McCarthy főszereplésével készülő alkotásokban. Na, mondjuk hogy, hogy nem a Szellemirtók nem tartozik ezen filmek sorába.

Jelenetfotó A partiállat című filmből.
Jelenetfotó A partiállat című filmből.

A partiállat története szerint McCarthy karaktere egyre nehezebben viseli, hogy már nem kamasz. Az élete sem alakult túl tökéletesen és az öregedéssel sincs teljesen kibékülve. Viszont pontosan tudja, hogy mi lehet a megoldás és hogyan fiatalodhat meg újra. Úgy dönt, hogy beiratkozik az egyetemre és beleveti magát az életbe.

A dolog annyira jól sikerül, hogy az egyetemisták és köztük saját lánya is alig hisz a szemének és képtelen felvenni a tempót az anyukával. A nő pedig kihasznál mindent, amit az egyetem nyújt a tanulás mellett, jöhet a pia, a bulik, a pasik és még több buli. Ez azonban nem hogy egyszerűbbé varázsolni az asszony életét, hanem minden csak még jobban a feje tetejére áll.

Érdekesség lehet, hogy A partiállat egy kicsit hasonlít a Rodney Dangerfield főszereplésével készült 1986-os Vissza a suliba című filmhez, több ponton is találkozhatunk hasonlósággal. Mindamellett pedig az énekesnő, Christina Aguilera is tiszteletét teszi a vásznon, egy kisebb szerep erejéig feltűnik és ha arra jár, akkor persze énekel is egy kicsit. – Ha bírtad a páros korábbi alkotásait, akkor túlságosan nagyot most sem csalódhatsz! Partizásra fel!

A Partiállat magyar szinkronos előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here