Ocean’s 8 – Az évszázad legcsajosabb átverése magyar szinkronos előzetesek

0
889
Ocean’s 8 – Az évszázad legcsajosabb átverése magyar szinkronos előzetesek
Poszter az Ocean’s 8 – Az évszázad legcsajosabb átverése mozifilmhez, megérkezett az előzetes.

Steven Soderbergh Ocean’s filmjeire a mai napig kellemes nosztalgiával gondolhatunk, a kaland azonban nem ért véget, szinte folytatódik, az urak helyett, azonban hölgyek veszik át a stafétát, akik talán még furmányosabbak, mint korábban bárki.

Parádés filmet ígér az Ocean’s 8: Az évszázad átverése előzetese. A jól ismert trilógia kis túlzással mondhatjuk, hogy visszatér. A férfi főszereplők helyett azonban ez alkalommal a hölgyek kerülnek előtérbe.

Ez akár egy kicsit ijesztő is lehetne, ha esetleg az elképzelés nyomán felrémlik előttünk a Szellemirtók női változata. Tudod mit? Azt jobb is elfelejteni, azonban az Ocean’s 8 esetében sokkal több okunk van a bizakodásra. A producer fronton ugyanis többek között az eredeti trilógiát sikerre vivő Steven Soderbergh nevével is találkozhatunk. A direktor ez alkalommal a vezényszavakat ugyan nem osztogatta, de ötleteivel és véleményeivel segítette a stábot.

A rendezői széket az Oscar-jelölt Gary Ross kapta, a stúdiók pedig talán a Pleasantville, a Vágta és Az éhezők viadal direktorával sem tett rossz lóra. Tulajdonképpen ezt is elkönyvelhetjük egy jó pontként.

Ocean's 8 - Az évszázad legcsajosabb átverése jelenetfotó.
Ocean’s 8 – Az évszázad legcsajosabb átverése jelenetfotó.

A női szerepekre pedig egészen kiváló, A-listás szereposztást sikerült összehozni. Anne Hathaway, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Jaime King, Helena Bonham Carter és Katie Holmes nevét is megemlíthetjük. Mellettük pedig a feltörekvő Sarah Paulson, Dakota Fanning és Olivia Munn is szerepet kapott az Ocean’8-ben.

Érdekesség gyanánt még Rihanna nevét is megemlíthetjük, a barbadosi énekesnő nem először próbálkozik a színészettel, valamint a hírek szerint Linus Caldwell szerepében Matt Damon is felbukkan majd a végeredményben.

A történet szerint Danny Ocean húga, Debbie (Sandra Bullock) élete rablását tervezgeti. Van rá ideje, tulajdonképpen 5 éve, 8 hónapja és 12 napja agyal a dolgon, most azonban kiszabadul és belevágna a projektbe, amihez a legjobb csapatra lesz szüksége, ezzel pontosan tisztában van ő is. Szerencsére nincs is egyedül, hiszen egykori bűntársa Lou Miller (Cate Blanchett) is a segítségre van.

A páros együtt lát neki a csapat összeállításának. Csatlakozik az ékszerész (Mindy Kaling), a zsebes (Awkwafina), a zárszakértő (Sarah Paulson), a hacker (Rihanna) és a divattervező (Helena Bonham Carter).

A terv, hogy megszerezzék a 150 milliót érő gyémántsort, amely Daphne Kluger (Anne Hatheway) színész-énekesnő nyakában függ. A feladat egyáltalán nem könnyű, a csajok azonban az évszázad rablására készülnek, így semmitől sem riadnak vissza.

Ocean’s 8 – Az évszázad legcsajosabb átverése magyar előzetes #1:

Ocean’s 8 – Az évszázad legcsajosabb átverése magyar előzetes #2:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here