Lehet Michelle Rodriguez is kimarad a Halálos iramban 9-ből

0
520
Lehet Michelle Rodriguez is kimarad a Halálos iramban 9-ből
Lehet Michelle Rodriguez is kimarad a Halálos iramban 9-ből

Dwayne Johnson után lehet, hogy Michelle Rodriguez is kimarad a Halálos iramban 9. részéből.

Dwayne Johnson már korábban jelezte, hogy bizony elég jó esély van arra, hogy ő nem kap lapot a Halálos iramban 9. részében. Most viszont könnyen lehet, hogy Michelle Rodriguez felbukkanására sem számíthatunk. Az okok mondjuk mások. Michelle Rodriguez ugyanis még nem látta a forgatókönyvet, addig pedig nem hajlandó elvállalni a filmet.

A Variety Fair-nek nyilatkozott elég határozottan a színésznő:

Nem tudom, hogy visszatérek-e a 9. részben. Előbb a forgatókönyvet kell látnom. Aztán ha elolvastam, majd tudni fogom. Remélem, hogy így lesz, de az energiáimat most a nők felé fordítom. Az életem nagy részét srácokkal töltöttem és fegyverekkel. A fiúk a tökeiket vakargatták és fehérjeturmix szagút fingtak. Most úgy érzem, hogy a nők szépsége és gyengesége lehet a fontos, ami összehoz minket. Meglátjuk, hogy a forgatókönyv ebbe az irányba megy-e el.

A színésznő még 2001-ben csatlakozott a családhoz, aztán volt kihagyása, de sokak örömére visszatért. Az elmúlt időszakban viszont valóban harciasan kiáll a női egyenjogúságért. Ráadásul már a Halálos iramban 8. részével kapcsolatban is fogalmazott meg kritikákat, melyek szerint túlságosan férfi centrikus a sztori. Így aztán nem is meglepő, hogy nem szívesen vállal szerepet a folytatásban.

A stúdió körüli pletykák mondjuk arról szólnak, hogy ha a Hobbs & Shaw sikeresen teljesít a mozikban, akkor újabb spin-off-ok készülhetnek, akár egy női főszereplőkkel összehozott akciózás is.

Erről mondjuk egyelőre nem sokat tudni. Állítólag Lindsey Beer, Nicole Perlman (A galaxis őrzői, Marvel Kapitány, Fekete Özvegy) és Geneva Robertson-Dworet (Marvel Kapitány, Tomb Raider) készíthetik el a forgatókönyvet.

Azt viszont nem tudni, hogy egy ilyen projekt érdekelné-e Michelle Rodriguezt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here