Elárulták melyik hős hal meg az X-Men: Sötét Főnixben

0
455
Elárulták melyik hős hal meg az X-Men: Sötét Főnixben
Elárulták melyik hős hal meg az X-Men: Sötét Főnixben

A készítők úgy döntöttek, hogy nem titkolóznak tovább. Simon Kinberg rendező lerántotta a leplet arról, hogy melyik karakter fog biztosan meghalni a Sötét Főnixben!

Simon Kinberg, a Sötét Főnix rendezője nem régiben az Entertainment Weekly-nek adott egy interjút, ahol kissé talán meglepő kijelentést tett. Nem teketóriázott, elárulta, hogy ki lesz az a karakter, aki biztosan meghal a Sötét Főnixben. Ez meglepő lehet, hiszen habár már több fotón és az előzetesben is láthattuk, hogy egy temetős jelenet is lesz a filmben, javarészt csak találgatunk, hogy ki lehet az, akitől búcsúznunk kell. A tippek arról szóltak, hogy Jean Grey elszabadulásának Mystique azaz Jennifer Lawrence karaktere biztosan áldozata lesz. Nos, valóban.

Kinberg a lapnak úgy fogalmazott, hogy szerinte nem baj, ha a rajongók ezt már most tudják. A cél ugyanis most az volt, hogy a korábbiaktól eltérő filmet alkossanak meg, ami sokkal intenzívebb drámát tartogat számunkra, ahol bizony vannak végleges következmények.

Kinberg szerint ez a film nem az lesz, ahol a karakterek egy-egy nagy csatát követően leporolják magukat, hanem bizony lesznek áldozatok. A többes szám pedig nem is véletlen. Habár Mystique halálát készpénznek vehetjük, úgy tudni, hogy mások is elesnek majd a Főnix ellen küzdelemben.

A Sötét Főnix sorsa nem volt egyszerű, többször csúsztatták a premiert és több újraforgatásra is szükség volt. A végeredmény Kinberg szerint azonban olyan lesz, ami méltó az X-Men univerzumához. Az interjúban arról is beszélt, hogy a Montreal melletti stúdióban egy egész városrészt húztak fel a film kedvéért, ahol aztán kedvükre akciózhattak és robbantgathattak.

A Sötét Főnix június elején érkezik a mozikba. Azt pedig ne feledjük, hogy voltaképpen nem csak Jennifer Lawrence karakterétől búcsúzunk, hanem a többiektől is. Az X-Men karakterek jogai ugyanis már a Disney birtokában vannak, akik természetesen nem kukázzák a karaktereket, de valószínűleg új színészekkel dolgoznak majd együtt a jövőben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here