A Marvel ötödik fázisában érkezik csak a Deadpool 3?!

Úgy tűnik, hogy egy darabig még várnunk kell a harmadik Deadpool filmre. A Fox felvásárlását követően a Disney egyelőre nem mondott konkrétumot a premierről, Ryan Reynolds pedig arra célzott, hogy az ötödik fázisban térhet vissza kedvenc zsoldosunk.

0
786
A Marvel ötödik fázisában érkezik csak a Deadpool 3?!
A Marvel ötödik fázisában érkezik csak a Deadpool 3?!

A Disney-Fox házasságnak vagy ha úgy tetszik a Fox felvásárlásának egyelőre úgy tűnik, hogy Deadpool az egyik vesztese. Na, meg a rajongók.

Oké, konkrétan nincs szó vesztesekről, hiszen Kevin Feige már korábban jelezte, hogy a szókimondó karaktert nem kukázzák, viszont ennél többet nem árult el. Persze, ha jobban belegondolunk és veszteseket emlegetünk, akkor a Sötét Főnix lehet az, amit végül csak bemutattak, de meglehetősen mostohagyerekként kezelte azt a sztorit a Disney. Igaz, ők a mutánsok történetét is szeretnék teljesen újragondolni.

A San Diegoban rendezett Comic Con-on aztán a Marvel bejelentette, hogy milyen filmek és sorozatok lesznek részei a negyedik fázisnak. Elég bő listát kaptunk, így unatkozni biztosan nem fogunk, ám a listáról Deadpool azért hiányzott.

Ráadásul a Disney nem is igazán beszélt a karakterről. A mutánsokról és a szintén frissen megszerzett Fantasztikus Négyesről is annyit tudtunk meg, hogy előbb-utóbb lesz valami a filmekből, de még az előkészületek és a karakterek integrálása zajlik a Marvel Filmes Univerzumába.

Ryan Reynolds viszont nem hagyta teljesen szó nélkül a dolgokat. Feltett egy érdekes képet az Instagram oldalára, amelyen egy nyomozásba avat be minket. Középen Deadpool látható és még néhány karakter a filmből.

Ami érdekesebb, hogy Hugh Jackman és a színész felesége Blake Lively is feltűnik ezen a képen gyanúsítottként. Persze valószínűleg a poén kedvéért. Ami pedig ennél is érdekesebb az a színész rövid kommentárja.

Elérkezett a nyomozás 5. éve, vagy ahogy én hívom, az 5. fázis.

Az ötödik év utalás lehet arra, hogy pont öt éve annak, hogy a Deadpool tesztfelvétele kiszivárgott és a rajongók egy emberként követelték, hogy készüljön el a film. Másrészt az ötödik fázisos utalás talán elég egyértelmű. Ennek okán azért azt feltételezhetjük, hogy várnunk kell még, hiszen az ötödik fázis filmje majd 2022-ben kezdhetnek el szállingózni a mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here