Állati lett a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei magyar előzetese is!

0
689
Állati lett a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei magyar előzetese is!
Állati lett a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei magyar előzetese is!

Novemberben érkezik a mozikba a Legendás állatok második felvonása, amelyben Salmander újból visszatér és a korábbinál is nagyon kalamajkába keveredik a Grindelwald bűntettei magyar előzetese legalábbis bőven ezt sugallja.

Talán nem is volt annyira meglepetés, hogy a J. K. Rowling fantáziájából kipattanó, amolyan Harry Potter spin-offként funkcionáló Legendás állatok és megfigyelésük hatalmas siker lett. A világ ki volt éhezve egy újabb varázslatos kalandra, ami adva volt. Rowling új sztorija ráadásul akár még bőven nevezhető többnek és újszerűnek az eredeti szériához képest.

Nem tudni, hogy a stúdió számított-e a premiert megelőzően ekkora sikerre, de vélhetően bíztak benne, hiszen meglehetősen gyorsan berendeltek még egy raklapnyi filmet a témában. Az elkövetkezendő években így joggal gondolhatjuk, hogy nem szenvedünk hiányt varázslókból, na és persze legendás teremtményekből sem.

A forgatókönyvet természetesen ez alkalommal is Rowling körmölte, a rendezést pedig nem adták ki David Yates kezéből. Miért is tették volna, a világon talán ő mozog a legotthonosabban ebben a környezetben, hiszen már a Harry Potter filmekkel is ezen a téren mozgott.

Legendás állatok – Grindelwald bűntettei jelenetfotó.
Legendás állatok – Grindelwald bűntettei jelenetfotó.

A történet szerint Göthe Salmander újból komoly kalandba keveredik. Nem hiába, hiszen habár egy egészen nagy tudású varázsló, mégis olyan kétbalkezes szegény. Ráadásul abban sem változik, hogy továbbra is odáig van a legendás állatokért és a varázslatos lényekért. A férfit most régi szerelme, Leta Lestrange (Zoe Kravitz) sodorja kalandba, de Queenie, a legilimentor (Alison Sudol) és Propentina, az auror (Katherine Waterston) is visszatérnek, nem beszélve Jacobról (Dan Fogler), a legjobb szívű mugliról.

Johnny Depp főszereplésével persze színre lép majd Gellert Grindelwald is, aki gyűlöli az emberek és varázslók közötti békességet és hatalmát arra használja fel, hogy mindenkit átgázoljon.

A Legendás állatok – Grindelwald bűntettei forgatásai már 2017 januárjában megkezdődtek, a csapat egyébként nem keveset dolgozott a filmen, hiszen a filmezés végül 2017 decemberében fejeződött be. Persze így simán tartható volt a 2018. november 15-re meghirdetett premier.

A magyar előzetes pedig természetesen az eredeti nyelvűvel együtt megérkezett. A sejtésünk pedig az, hogy egy állatian oltári kalandra van kilátás!

Legendás állatok – Grindelwald bűntettei magyar előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here