Korhatáros lesz a Joker mozifilm!

0
396
Korhatáros lesz a DC univerzum Joker mozifilmje!
Korhatáros lesz a DC univerzum Joker mozifilmje!

A 2019-es évben sem volt hiány képregényfilmekből. A Marvel mondjuk a Pókemberrel letudta a kötelezettségeit, a Warner viszont Jokert még előrántja a DC univerzumából.

Todd Phillips rendező kapott lehetőséget arra, hogy egy önálló Joker filmet készítsen. A hír egy kicsit talán meglepő volt, hiszen Phillips eddig kicsit más jellegű filmekkel rukkolt elő, neki köszönhetjük például a Másnaposok trilógiát. A Joker első előzetese azonban kellően hangulatos volt és úgy tűnt a Warner tehetséges rendezőre bízta a feladatot.

Az önálló Joker film, ugye nem feltétlen része a DC eddigi filmes univerzumának. Legalábbis annak nem, amelyben az Öngyilkos osztag vagy az Aquaman, Wonder Woman filmek játszódnak. Ennek okán a főszerepet nem is Jared Leto, hanem Joaquin Phoenix kapta. A sztoriban a megkeseredett Arthur Fleck Jokerré válását ismerhetjük meg, hogy miként is kelt életre a DC univerzumának egyik leggonoszabb figurája.

Todd Phillips rendező nem régiben meg is osztott egy fotót a készülő alkotásról, amelyen pont a címszereplő látható, aki éppen Jokerre maszkírozza magát. Az utolsó simítások zajlanak, áll a feliratban. Ez pedig jó eséllyel az utómunkálatok végére is igyekszik utalni.

Emellett Phillips azt is megerősítette, hogy a rajongók egy korhatáros filmre számíthatnak. Ezért mindenképpen jár a pacsi a stúdiónak, mert korábban egy kicsit azért kérdéses volt, hogy mire számíthatunk ezen a téren. A téma egyértelműen kiállt ezért a besorolásért, de nyilván láttunk már olyat, hogy egy-egy stúdió inkább könnyedebbre vette a figurát. Nos, a Joker esetében úgy tűnik erre nem kell számítani.

Joaquin Phoenix mellett a filmben Zazie Beetz, Robert De Niro és Marc Macron is feltűnik. A végeredmény pedig október 3-án érkezhet meg a hazai mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here