Kevin Feige nagyon bízik Marvel Kapitányban a jövőt illetően

0
385
Kevin Feige nagyon bízik Marvel Kapitányban a jövőt illetően
Kevin Feige nagyon bízik Marvel Kapitányban a jövőt illetően

A Marvel Kapitány film hozta a szokásos színvonalat, azt amit az ember egy Marvel szuperhős mozifilmtől vár. Kevin Feige, a Marvel Studios feje pedig bízik benne, hogy a karakterben bőven van potenciál a jövőt illetően is.

Habár a kritikákat elnézve azért nem volt mindenki maximálisan elégedett a Marvel Kapitánnyal még így is egy teljesen szerethető és korrekt filmélmény lett a végeredmény. Persze az tény, hogy nem a legütősebb Marvel filmet kaptuk, de bőven voltak jó pillanatai az alkotásnak.

Az pedig talán nem is kérdés, hogy a karakterről bőven találkozunk még és akár második önálló filmjét is megkaphatja. Utóbbival kapcsolatban persze hivatalos bejelentés még nem érkezett, de ne feledjük, hogy világszerte több mint 1 milliárd dollárt termelt a film, így hát elkönyvelhetjük a dolgot sikernek.

Brie Larson karaktere persze időközben feltűnt a Végjátékban is és azt is lehet sejteni, hogy női szuperhős fronton a jövőben beszeretne erősíteni a Marvel. A Kapitányt alakító színésznő egy interjúban úgy fogalmazott, hogy a folytatásban ő inkább egy Ms. Marvel filmre volna igazán kíváncsi. Kevin Feige pedig mondhatni szokás szerint nem mondott semmi kézzel foghatót, pedig az ő gondolatai ilyen téren egészen mérvadóak lehetnének.

Az első film elkészítése bizonyos szinte egy ötletelés a jövőre nézve, hogy mi következhet. Az egyelőre nem világos, hogy mi történik a folytatásban, de az biztos, hogy nagyon elképesztő lesz.

Így hangzott a Marvel Kapitány jövőjét firtató kérdés válasza. Nesze semmi fogd meg jól!

Sokak szerint a Bosszúállók élére állhat majd a negyedik fázisban Brie Larson karaktere, akivel azért a forgatókönyvíróknak nem lesz könnyű dolguk. Tegyük hozzá, hogy a Bosszúállók: Végjátékban is láthattuk, hogy nehéz mit kezdeni a karakterrel, hiszen valóban a Marvel Filmes Univerzumának legerősebb hőséről van szó.

Az viszont biztos, hogy az illetékesek ügyesen megoldják ezt. Mi pedig abban bízunk, hogy a Feige és a stúdió hamarosan jelzi, hogy a negyedik fázisban milyen Marvel filmekre számíthatunk. Bár egy ígéret szerint ez alkalommal nem lesz ötéves terv, amit az orrunkra kötnek, hanem csak az elkövetkezendő 1-2 év terveiről adnak mindig beszámolót.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here