Jurassic World 3: Világuralom (2021)

0
3604

A dinoszauruszok továbbra sem állnak le. Colin Trevorrow rendezésében jöhet a harmadik felvonás, amelyben a régi filmekből ismert színészek is visszatérnek!

Film adatlap

Jurassic World: Világuralom [3] (2021)
Jurassic World: Világuralom [3] (2021) eredeti poszter
 • Magyar cím: Jurassic World: Világuralom
 • Eredeti cím: Jurassic World: Dominion
 • Műfaj: Akció, Kaland, Sci-Fi
 • Szereplők: Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill, Laura Dern, Dichen Lachman, BD Wong, Daniella Pineda, Justice Smith, Kristoffer Polaha, Omar Sy, Campbell Scott, Isabella Sermon, DeWanda Wise
 • Rendező: Colin Trevorrow
 • Író/k és Forgatókönyvíró/k: Derek Connolly, Colin Trevorrow, Michael Crichton, Colin Trevorrow, Emily Carmichael
 • Amerikai bemutató: 2021. június 11.
 • Magyar premier: 2021. június 10.
 • Filmstúdió: Amblin Entertainment, Legendary Entertainment, Perfect World Pictures
 • Forgalmazó: UIP-Duna Film
 • IMDb adatlap: Jurassic World: Dominion
 • [ratings]

Tartalom

A Jurassic World dinoszauruszai kiszabadultak a szigetről. Ezt persze már jól tudjuk, hiszen a második filmben is szemet vetettek a nagyvilágra, most azonban még inkább a Föld leigázására készülnek. Persze ehhez néhány nem olyan régi és néhány korábból ismert hősünknek is lesz egy-két szava.

Képek

Előzetesek

Jurassic World: Világuralom [3] (2021) - First Look Trailer Concept előzetes #1

Hírek és érdekességek

Jeff Goldblum már a Jurassic World 2. részében is szerepet kapott, igaz akkor nem láthattuk őt igazán sokat. A harmadik filmben jóval nagyobb szerepe lesz és ahogy ő fogalmazott örömmel vállalta a lehetőséget. Ráadásul a színész volt az, aki Instagram oldalán bejelentette, hogy nem csak ő, hanem Laura Dern és Sam Neill is visszatérnek a korábbi filmekből. Mindennek a jelenlegi franchise színészei is örültek. Különösen Chris Pratt, aki már nagyon várta, hogy mindez megtörténjen. Úgy fogalmazott, hogy szerint ez lesz az egész franchise legnagyobb, legdurvább és legjobb része. Persze nem csak ők lesznek a visszatérők, hiszen a franchise új részeiből Chris Pratt mellett Bryce Dallas Howard is visszatér, de BD Wong, Omar Sy, Jake Johnson és Danielle Pinead is újból látható lesz a vásznon.

Érdekesség lehet, hogy a Jurassic World 3 a tervek szerint 2021. június 11-én érkezhet meg a mozikba, 1993-ban pont ezen a napon mutatták be a Jurassic Park első részét. Persze könnyen lehet, hogy mivel a forgatások a koronavírus-járvány miatt csúsztak, így végül a premieren is csúsztat a stúdió.

Eleinte úgy tűnt, hogy az új filmet nem az első Jurassic World-öt rendező Colin Trevorrow vezényli, ám végül mégis csak visszatért erre a posztra is a produceri és forgatókönyvíró teendők mellett. A direktor azt ígérte, hogy egy tudományos-thriller lesz a végeredmény, amelyben a különféle hibrid lények is nagyon fontos szerepet kapnak, igaz erre már korábban is volt példa.

Egyes elképzelések arról szóltak, hogy a harmadik film közvetlen a második Jurassic World után játszódik majd. Chris Pratt viszont egy MTV-n adott interjúban elárulta, hogy egy kisebb időbeli ugrásra azért mindenképpen számíthatnak a nézők.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here