Jumanji – A következő szint (2019)

0
967

A második felvonás szereplőgárdájával érkezhet a Jumanji 3. része, amiben egy újabb őrült kalandra számíthatunk.

Film adatlap

Jumanji: A következő szint (2019)
Jumanji: A következő szint (2019) poszter.
 • Magyar cím: Jumanji: A következő szint (2019)
 • Eredeti cím: Jumanji: The Next Level
 • Műfaj: Akció, Kaland, Vígjáték
 • Szereplők: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Awkwafina, Kevin Hart, Madison Iseman, Jack Black, Ashley Scott, Danny DeVito, Colin Hanks, Alex Wolff, Dania Ramirez, Danny Glover, Rhys Darby, Nick Jonas, Morgan Turner
 • Rendező: Jake Kasdan
 • Forgatókönyvíró:Jake Kasdan, Jeff Pinkner
 • Amerikai bemutató: 2019. december 13.
 • Magyar premier: 2019. december 12.
 • Filmstúdió: Hartbeat Productions, Matt Tolmach Productions, Seven Bucks Productions
 • Forgalmazó: InterCom
 • IMDb adatlap: Jumanji: The Next Level
 • [ratings]

Tartalom

A stúdió egyelőre titoktartó volt a harmadik rész történetét illetően. Csak az biztos, hogy a korábban megismert főszereplők mind visszatérnek.

A szereplőink a játékban egy szintet ugranak, újabb és nagyobb kalandok fognak rájuk várni, mint gondolnánk.

Képek

Előzetesek

Magyar szinkronos előzetes #1.

Hírek és érdekességek

Bevált dolgon ne változtass. Tartja a mondás, ezt pedig a Sony is szem előtt tartotta.
Az új Jumanji film ugyanis a Vár a dzsungel stábjával készült. A forgatókönyvet ismét Scott Rosenberg és Jeff Pinkner készítette. A rendezést Jake Kasdan vezényelte és Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart és Jack Black is visszatérnek a főszerepekben.

A stúdió pedig ismét meglép azt, amit a 2017-es Jumanji: Vár a dzsungel esetében. Akkor, sokak szerint meglepő módon a Star Wars: Az utolsó Jedik premierjével szinte egy időben mutatták be saját produkciójukat. Az tény, hogy Az utolsó Jediket nem sikerült beelőzni, de mégis a Sony egyik legnagyobb kasszasikere lett a végeredmény. A „bevált dolgon ne változtass” stratégia pedig erre is kitért – az egyelőre cím nélküli harmadik Jumanji film a Star Wars 9. felvonásával szinte egy időben kerülhet a mozikba.

A jól ismert szereplők között Nick Jonas nevét is érdemes lehet megemlíteni – az Alex nevű karakter ugyanis szintén visszatér az újabb agyament kalandban.

Viszont akadnak új arcok is a franchise-ban. Danny DeVito és Danny Glover is aláírt egy-egy szerepre. Igaz azt egyelőre nem tudni, hogy ők kik lesznek pontosan. Ami viszont biztos, hogy a két színésznek már korábban is volt közös alkotása. Casey Affleck rendezésében, az I’m Still Here-ben láthattuk őket együtt.

Dwayne Johnson pont a szerelmesek napján tette közzé az első forgatási képet. Igaz ezen azért túl sok látnivaló nem akadt, hiszen a Jumanji videojáték kazettája tűnt fel rajta. A színész ezzel szeretett volna kedveskedni a rajongóknak. A forgatások ekkor még javában tartottak – így aztán kijelenthetjük, hogy a Sony nem kapkodott, hiszen 2019 decemberében már a bemutatót tervezik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here