Jason Momoa is ott lehet a 2020-as új Dűne filmben

0
712
Jason Momoa is ott lehet a 2020-as új Dűne filmben
Jason Momoa is ott lehet a 2020-as új Dűne filmben

Úgy tűnik, hogy újabb színésszel bővül a Denis Villeneuve rendezésében érkező Dűne remake stáblistájára, Jason Momoa is ott lehet a filmben!

Fokozódnak a várakozások a Denis Villeneuve kezei között formálódó Dűne remake-et illetően. Egyrészt erre okot az a rendező, aki az elmúlt években olyan filmekkel jelentkezett, mint a Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés vagy a Sicario. A forgatókönyvet pedig két remek szakember körmölte Villeneuve mellett Eric Roth (Csillag születik, Forrest Gump, Benjamin Button különös élete) és Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange, Utazók).

Valamint a színészek névsora is elég impozáns, az elmúlt napokban pedig két újabb sztár is csatlakozott a stábhoz. Az egy másik filmes univerzumban Thanost megformáló Josh Brolin például már tuti ott lesz, de állítólag a DC-s univerzum egyik szuperhőse, Jason Momoa is tárgyalásokat folytat egy szerepet illetően. A pletykák arról szólnak, hogy a nagyra nőtt színész Duncan Idaho kardmester szerepére írhat alá.

Illetve, ha már emlegettem, hogy micsoda sztárparádé, akkor íme a névsor:

Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Javier Bardem, Oscar Isaac, Stellan Skarsgard és Charlotte Rampling neve is ismerős lehet.

A Legendary még 2016-ban jelentette be, hogy megszerezték Frank Herbert regényének megfilmesítési jogait. 2017-ben pedig jelezték, hogy Denis Villeneuve dirigálhat a filmet. Lassan pedig úgy néz ki, hogy minden összeáll és kezdődhetnek a forgatások. Bár ennek időpontjáról egyelőre nem tett közzé pontos információt sem a stúdió, sem a rendező.

Herbert novellája nem először kap filmes feldolgozást. 1984-ben már készült egy egészen sikeres filmes olvasat, illetve 2000-ben egy minisorozatot is összehoztak. Nem lepődnénk meg, ha Denis Villeneuve ezeket überelné, persze ne kiabáljunk el semmit.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here