Újabb infómorzsák érkeztek a Thor 4. részével kapcsolatban!

0
411
Újabb infómorzsák érkeztek a Thor 4. részével kapcsolatban!
Újabb infómorzsák érkeztek a Thor 4. részével kapcsolatban!

Talán meglepetésre, de a Comic Con-on többek között a Thor 4. részét is bejelentették, most pedig újabb fontos információt árult el a rendező a negyedik filmmel kapcsolatosan.

A Bosszúállók: Végjáték jött, látott és győzött, amiről James Cameron tudna csak igazán beszélni. A Marvel Studios filmje a valaha volt legnagyobb bevételt termelő alkotás lett.

Megállás pedig nincs, hiszen a San Diegoban rendezett Comic Con-on bejelentették a negyedik fázis filmjeit is. Az egyik legmeglepőbb talán a Thor folytatása volt. Illetve annak fényében nem, hogy a villámok istene életben maradt, de néhány éve nem is gondoltuk volna, hogy ő lesz az első karakter, aki a negyedik önálló filmjét is megkapja. Aztán tessék.

Egy időben Chris Hemsworth is ódzkodott a szereptől, ám Taika Waititi érkezése és rendezése felrázta Thor történetét. Nem is csoda, hogy a stúdió a negyedik filmet, a Thór: Szerelem és mennydörgést is rábízta.

A rendező és Chris Hemsworth a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatásán.
A rendező és Chris Hemsworth a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatásán.

A filmről már tudjuk, hogy Natalie Portman is visszatér, sőt vele női Thorként is találkozhatunk majd. Ráadásul talán a Galaxis Őrzőinek feltűnésére is számíthatunk. Egyrészt ezek a karakterek eddig baromi jól működtek együtt a vásznon. Másrészt Thor velük lépett le a Végjáték végén. Ez amúgy egy másik érdekes kérdést is felvethet bennünk a negyedik fázist illetően. James Gunn ugyanis végül csak elkészíti a Galaxis őrzői 3. részét, az összefonódások miatt pedig érdekes lehet, hogy mi lesz az időbeli sorrend a két film között.

A kérdést a Twitteren tették fel Gunn-ak, aki nem volt rest válaszolni is. Igaz arra a bejegyzésre, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés a Galaxis őrzői 3 előtt vagy után játszódik, mindösszesen ennyit írt:

„Előtt.”

Rövid, de velős és a lényeg benne van, talán a stúdió sem engedi, hogy többet beszéljen róla a rendező.

A premierek szempontjából is érdekes lehet a kérdés. A jelenlegi tervek szerint mindkét film 2021-ben érkezhet majd. Sőt, akkor jön a Doctor Strange folytatás is, amelyet májusra időzít a stúdió. A Thor 4. része 2021. november 5-én mutatkozhat be, a Galaxis őrzői film viszont még nem rendelkezik premierdátummal. Jó eséllyel a kettő között kellene lennie, ám abban az esetben a premier mégis megelőzi a Thor premierjét.

Persze a stúdiónak még van ideje egy kicsit akár keverni a premierdátumokon, hiszen Gunn nyilatkozatát figyelembe véve ez akár tényleg meg is történhet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here