Impresszum

Az Fnews.hu online film magazin 2019 év elején jött létre. Célunk, hogy a nagy média zajban kizárólag csak a legjobb filmekre összpontosítsunk, ezeknek a híreiről számoljunk be.

Rengeteg filmes magazin üzemel ahol minden és minden fajta hírt hoznak le a webmesterek. A mi célunk, hogy egy olyan letisztult híroldalt hozzunk létre, ahol csak is azt találod ami neked fontos, csak azt amiről napi szinten tudnod kell.

Csatlakozz közösségünkhöz, kövesd a Facebook oldalunkat, YouTube csatornánkat és így leszel részese annak az új jelenségnek, ami a rohanó életben a legteljesebb információt nyújtja neked, úgy hogy az időd nem rabolja.

Felhasználási tudnivalók

Az oldalon található írások saját fordítású, szerkesztésű, illetve saját szerzésű szövegek, melyek szabályozása a Ptk. szerzői jogokat és saját szellemi tulajdont védő passzusai szerint történik.

A tartalmak szabad felhasználása nem engedélyezett, az engedély nélküli felhasználás minden esetben jogi következményekkel jár.

Ezek alól kivétel, ha írsz a posta@fnews.hu e-mail címre és engedélyt kérsz. Ilyen esetekben szívesen engedélyezzük írásaink felhasználását teljes értékű forrás-link megjelöléssel. A módosítás nélkül egy az egyben átvett tartalmak nem lehetnek nagy mennyiségűek.

A weboldalunkon keletkező hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek. Ezekért a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem tud vállalni, és nem ellenőrzi.

A weboldalon megtalálható külföldi előzetesek még nem estek át a magyar hatóságok korhatár besorolásán, ezért megtekintésük kizárólag 18 éven felüli személyeknek ajánlott.

Kapcsolat

FNews – Filmek – Online Film Magazin

E-mail: posta[@]fnews.hu

Cikkekkel, a weboldallal, média ajánlattal, és a szerzői jogokkal kapcsolatban a fenti e-mail címre írj.

A weboldal főszerkesztője

Sipos Csaba
Elérhetőség: csaba[@]sibatech.hu

Üzemeltető

  • A weboldal üzemeltetője: SIBA Tech Kft
  • Cím: SIBA Tech Kft. (H-6912 Kövegy, Kossuth u. 54.)
  • Nyitvatartás: Munkanapokon: 10.00 – 12.00 / 13.00 – 18.00; Hétvégén és munkaszüneti napok zárva.
  • E-mail: info[@]sibatech.hu
  • Telefonszám: +36 (30) 220-2390
  • Cégjegyzékszám: 06-09-019332

A tárhelyet biztosítja

Magyar Hosting Kft. (Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.), Email: info@mhosting.hu