Nagyon badass a Hobbs & Shaw trailer és TV szpot!

0
513
Nagyon badass a Hobbs & Shaw előzetes és TV szpot!
Nagyon badass a Hobbs & Shaw előzetes és TV szpot!

Végre megkapta első előzetesét a Halálos iramban spin-off, amelyben Dwayne Johnson és Jason Statham kezd őrült zúzásba.

Habár a stúdió azt ígérte, hogy a Super Bowl idején mutatja be a Halálos Iramban: Hobbs & Shaw első előzetesét, ehhez képest már annak előtte meglepték a közönséget egy trailerrel, amit aztán egy rövidebbre vágott változat is követett a sportesemény idején.

A végeredmény a tengerentúlon a Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw címen futhat be és remek izgalmakat ígér. Nem csoda, hiszen azért az előzetesből is jól látszik, hogy a Halálos iramban legutóbbi részeiből megszokott őrült akció, amely tesz a fizika törvényeire ez alkalommal is megfigyelhető.

Kapunk egy adag humort is, na meg két igazi badass gyereket. Jason Statham és Dwayne Johnson karakterei ugyanis messze vitték a prímet az előző Halálos iramban filmben is. Azt hiszem tényleg járt nekik ez a közös akciózás. Annak ellenére is, hogy a családban ezt nem mindenki gondolta így.

Idris Elba a Hobbs & Shaw mozifilmben.
Idris Elba a Hobbs & Shaw mozifilmben.

Szinte biztos, hogy Vin Diesel vagy akár Tyrese Gibson sem mosolyog túl sokat az előzetes láttán. Bár cserébe talán megnyugodhatnak, Johnson úgy tűnik nem lopja el tőlük a showt a széria kilencedik felvonásában, egyelőre ugyanis úgy tudni, hogy ott nem lesz jelenése a színésznek. Ez talán nagy hiba, de a Hobbs & Shaw majd kárpótol minket.

Arról pedig szintúgy ne feledkezzünk meg, hogy kapunk egy minden hájjal megkent gonoszt is Idris Elba által. Ezen a téren is talán minden eddiginél elrugaszkodottabb a sztori, hiszen egy a kibertechnológia segítségével felturbózott rosszfiút kapunk.

Csak győzzük kivárni a premiert, ami a magyar mozikban augusztus első napján esedékes.

Hobbs & Shaw trailer:

Hobbs & Shaw TV szpot:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here