Harci jelmezben pompázik Marvel Kapitány az USA Today fotóján

0
593

Új fotó érkezett a Marvel-filmek legújabb szuperhőséről Marvel Kapitányról. Brie Larson szigorúan adja elő magát az egyenruhában!

Most már talán nem túlzást azt állítani, hogy tényleg csak hetek választanak el minket attól, hogy befusson a Marvel Filmes Univerzumának első olyan filmje, amelyben női szuperhőst tettek meg főszereplőnek.

Vártunk már erre nagyon régóta és sokáig azt hittük, hogy majd Fekete Özvegy lesz a befutó. Na, mondjuk a legutóbbi hírek szerint az ő önálló filmjéről sem kell lemondani, sőt lehet az lesz az első korhatáros film az MFU keretein belül.

A befutó viszont végül Marvel Kapitány lett, akit a gyönyörű Brie Larson kelthet életre, ráadásul az eddigi két előzetes alapján nem is érdemtelenül. Tökéletes választásnak tűnik, bár a Marvel ezen a téren vajmi keveset szokott hibázni.

Március 7-én érkezik meg a magyar mozikba a produkció, amelyhez az USA Today most egy újabb fotót is hozott.

Harci jelmezben pompázik Marvel Kapitány!
Harci jelmezben pompázik Marvel Kapitány!

A képen Marvel Kapitány, vagy ha úgy tetszik Carol Danvers látható, éppen a Kree harcosok jellegzetes egyenruhájában feszít. Sőt, a mohawk nevű sisak sem marad el, amitől hősnőnk ugyan kap egy kis punk beütést, de ezt úgyse merné a szemébe mondani senki.

A fotó mellé pedig információ is akad, az AMC mozis oldala szerint a film összesen 2 óra 10 perces játékidővel bír, amiben már a stáblista, illetve a Marvelt ismerve az ottani plusz jelenetek is benne vannak. Az nem is kérdés, hogy ezen a téren a Bosszúállók: Végjáték felvezetésére számíthatunk. Marvel Kapitánynak ugyanis fontos szerepe lehet abban, hogy Thanos-t sikerüljön legyűrni.

A titkolózás mondjuk elég nagy a stúdió részéről. Jó ideig azt sem akarták elárulni, hogy 1995-ben játszódik majd a Marvel Kapitány – így kvázi jóval a már ismert történések előtt.

Na, meg ott van a Jude Law kérdés is. A színészről még mindig nem tudni pontosan, hogy kit alakíthat. Egyes vélemények szerint a Mar-Vell nevű figura bőrébe bújhat, mások szerint pedig Yon Rogg-ként, igazi gonoszként találkozhatunk vele. Egy merészebb elképzelés szerint pedig lehet nem is egy, hanem két karaktert kelt életre a színész.

Egy biztos, mi türelmetlenül vágjuk a centit.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here