Már zajlanak a Halloween folytatás előkészületei

0
386
Már zajlanak a Halloween folytatás előkészületei
Már zajlanak a Halloween folytatás előkészületei

A legújabb hírek szerint már gőzerővel zajlanak a Halloween folytatásának előkészületei, a forgatások még idén megkezdődhetnek.

A Blumhouse az elmúlt években kis költségvetésű, de egészen jól sikerült és komoly bevételt termelő horrorfilmekkel hívta fel magára a figyelmet.

A Parajelenségek franchise volt a kezdő lökés, de az elmúlt időszakban rengeteg jól sikerült horror vitt a közönség elé a stúdió. Néhány éve pedig bejelentették, hogy hozzájuk kerültek a Halloween filmes jogai, ráadásul John Carpentert is sikerült befűzniük a folytatásra Jamie Lee Curtis-el együtt.

A 2018-as Halloween tulajdonképpen az eredeti, első film folytatása volt, amely figyelmen kívül hagyott mindent, ami azután történt. A Blumhouse számításai tökéletesen bejöttek, hiszen szép bevételt produkált az újabb film, ráadásul tényleg jól is sikerült. Mindezek fényében pedig nem is annyira volt kérdéses, hogy a stúdió szeretné még folytatni, amit elkezdett.

Hivatalos bejelentés még nem történt az ügyben, talán a San Diego-i Comic Con lehet az, ahol ez megtörténik, viszont a Collider úgy tudja, hogy az előkészületek már javában zajlanak.

Ha minden igaz a stúdió már meg is bízta Scott Teems-t a forgatókönyv elkészítésével és a Collider szerint 2020. október 16-án már mozikba is küldenék az újabb felvonást. A rendező kiléte még kérdéses, bár jó eséllyel David Gordon Green kapja a feladatot, hiszen korrekt munkát végzett a 2018-as rész esetében is.

A szereplők kilétét is homály fedi, már ami a hivatalos dolgokat illeti. Jamie Lee Curtis ugyanis egy korábbi interjúban úgy fogalmazott, hogy nagyon szeretne visszatérni, ha lesz újabb rész. Mellette még a pletykák szerint Judy Greer és Andi Matichak is visszatérhet. Előbbi színésznő Lauri Strode lányát, utóbbi pedig az unokáját alakította.

Mellettük pedig természetesen Michael Myers sem marad ki a buliból, aki jó eséllyel valahogy túlélte a tűzesetet.

Egy biztos, a Blumhouse-nak azért érdemes vigyáznia, hiszen tudjuk jól, hogy annak idején a Halloween folytatások kicsit félresikerültek és kevés volt olyan, ami igazán jól sikerült. Talán ez alkalommal nem így lesz és remélhetőleg erre az is garancia lesz, hogy John Carpenter is újból vállalja a produceri feladatokat és rajta tartja a szemét a készülő művön.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here