Nem spórolnak a gonoszokkal az új Batman filmben!

0
410
Nem spórolnak a gonoszokkal az új Batman filmben!
Nem spórolnak a gonoszokkal az új Batman filmben!

A Matt Reeves rendezésében készülő Batman filmről lehetett sejteni, hogy elég nagy durranás lesz, a legújabb hírek pont ezt erősítik meg. Úgy tudni, hogy Batmannek legalább három gonosszal is szembe kell néznie.

Nem túlzás azt állítani, hogy Batman, a DC denevérembere meglehetősen hánytatott sorsú volt az elmúlt években. Sokáig szóltak arról a hírek, hogy Ben Affleck főszereplésével akár egy trilógia is készülhet a főszereplésével, az első filmben pedig Deathstroke lehet az ellenfele. Az Igazság Ligája stáblistás jelenetében erre utaltak is. Aztán viszont hosszas huzavona után kiderült, hogy Affleck ott hagyja a projektet és Matt Reeves rendezésében egy új főszereplővel rebootolják az egész sztorit.

Ennek aztán Joe Manganiello örülhetett a legkevésbé, mert így jó eséllyel az is kukába került, hogy ő lehet Deathstroke megformálója. Persze semmit se zárjunk ki. Matt Reeves ugyanis habár meglehetősen keveset árul el a terveiről, azért nem régiben úgy fogalmazott egy interjúban, hogy Batmannek arra is lehetősége lenne, hogy galériára való gonosszal küzdjön meg, hiszen rengeteg karaktert a vászonra tudnak vinni erről a frontról. Mark Hughes, a Forbes munkatársa pedig egy Twitter posztban arról ír, hogy úgy tudja legalább három ellenfele lesz a bőrruhás hősnek.

Hogy kik lehetnek ők az egyelőre jó kérdés. Josh Gad már tavaly kampányolt azért, hogy Pingvinként szerepet kapjon a filmben. Így aztán akár ez a vonal is megvalósulhat. Ennél többet azonban sajnos tényleg nem tudni az elképzelésekről.

Persze lehet ez nem is meglepő, hiszen még azt sem tudjuk pontosan, hogy ki lehet az új Batman. Állítólag egy ismert színész lesz a befutó, aki fiatalabb Afflecknél, Matt Reeves ugyanis az elejétől kezdve egy fiatalabb színészben gondolkozik.

A premier 2021. június 25-én esedékes, ennek fényében pedig jó eséllyel az őszi időszak előtt nem kezdődnek meg a forgatások, így aztán a szereplőválogatásra is van még idő. Nem beszélve arról, hogy Matt Reeves és a Warner valószínűleg igyekszik hasonlóan titokzatos maradni a jövőben is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here