Rengeteg lehet az egy főre jutó gonoszok száma az új The Batman filmben!

0
595
Rengeteg lehet az egy főre jutó gonoszok száma az új The Batman filmben!
Rengeteg lehet az egy főre jutó gonoszok száma az új The Batman filmben!

A legújabb pletykák szerint Matt Reeves nem kímélné Batman-t. A 2021-ben érkező új filmben több gonosztevővel is farkasszemet kellene néznie a köpenyes hősnek.

Meglehetősen régóta várunk arra, hogy valami megnyugtató és mondjuk a forgatások kezdését jelző hír érkezzen az új Batman-filmmel kapcsolatban. Az elképzelés sorsa azonban kicsit hánytatott.

Először úgy tűnt, hogy Ben Affleck kezei között formálódhat a sztori, amelyben a Denevérembernek Deathstroke-kal kellett volna szembenéznie. Viszont egyre több és több hír jelent meg, amelyek arról szóltak, hogy a Warner Bros. nem feltétlen elégedett a forgatókönyvvel. Addig-addig ment a huzavona, míg kiderült, hogy nem Affleck rendezésében készülhet el az új film, hanem A majmok bolygóját is dirigáló Matt Reeves lett a befutó. Reeves ráadásul a forgatókönyvet is átírta, állítólag alaposan.

Legnagyobb bánatunkra például Deathstroke kikerült a képből és azt beszélik, hogy Pingvin lehet a főgonosza az új filmnek. Ez azért lehet egy picit szomorú, mert őt már láttuk a vásznon, persze ettől Reeves forgatókönyve lehet jó. Sőt, a legújabb pletykák pont arról szólnak, hogy jó eséllyel nem csak Pingvin lesz ott a rosszfiúk oldalán, hanem akadhat még néhány másik gonosz is. Arról mondjuk már kevésbé szól a fáma, hogy kik lehetnek még Batman ellenlábasai.

A szkript állítólag jól sikerült, a stúdió pedig már rá is bólintott a kezdésre, ami ha minden igaz 2019 végén történhet meg. Így aztán a 2021-es premierdátum tűnik a legesélyesebbnek. A Forbes is úgy saccolja, hogy ez lehet a reális menetrend az új Batman filmet illetően.

Így aztán a forgatásokra is lenne idő, de a dolgok marketing részét sem kellene elkapkodni. Ráadásul év végéig még arra is van idő, hogy az előkészületeket rendben lefolytassák. Akár a szereplőválogatást is, hiszen azt szinte biztosra vehetjük, hogy Affleck ezen a poszton sem tér vissza. Reeves egy fiatalabb Batman-ben gondolkozik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here