Arcpirítóan izgalmas a Gemini Man előzetes, Ang Lee sci-fi thrillere!

0
431
Arcpirítóan izgalmas a Gemini Man előzetes – Ang Lee sci-fi thrillere
Arcpirítóan izgalmas a Gemini Man előzetes – Ang Lee sci-fi thrillere

Több mint két évtizednek kellett eltelnie, hogy a Gemini Man elkészülhessen. Viszont Ang Lee rendezésében és Will Smith főszereplésével csak összejött a dolog. Az előzetes pedig pörgős akciót és szövevényes sci-fi-t ígér!

1997-et írtunk akkor, amikor a Gemini Man ötlete felmerült a filmkészítők körében. Azóta rengeteg idő eltelt és rengeteg változata elkészült a forgatókönyvnek, állítólag köztük több pocsék darabbal. Ráadásul egy kezünkön is nehéz volna összeszámolni, hogy hány rendező neve merült fel a projekt kapcsán.

A legnagyobb gondot viszont talán mégsem ezek, hanem az akkoriban még kevésbé kiforrott technológia jelentette. A CGI ugyanis gyerekcipőben járt, a történet pedig megköveteli, hogy a főhősünk megfiatalított mása is ott legyen a filmben. Manapság ez viszont már egy zsák pénzzel gond nélkül megoldható, így a Gemini Man útjában sem volt akadály.

Végül Ang Lee kapta a rendezői stafétát, a főszerepet pedig Will Smith-re osztották.

A történet szerint Smith egy Henry Brogan nevű bérgyilkost alakít, aki a legprofibb a szakmájában. Most viszont komoly pácba kerül, ugyanis egy titokzatos gyilkos ered a nyomába, aki végezni akar vele. Ráadásul az ellenfele elképesztően jó, Brogan még nem találkozott mással is, aki ennyire profi lenne.

Hamar kiderül, hogy mindez nem is véletlen, ugyanis Junior nevű klónja van a nyomában, aki ugyan fiatalabb Brogannal, de talán emiatt egy kicsit még jobb is. A nagy találkozás után persze mindkettőjüknek el kell gondolkozni azon, hogy mit is akarhat a megbízó és mi zajlik a háttérben.

Robbanásokkal, akciójelenetekkel teletűzdelt, igencsak látványos mozit ígér a Gemini Man előzetese, amiben ezt nézve nem fogunk csalódni. Pláne, ha a történet is tényleg legalább annyira furmányos lesz, mint ahogy arra számítani lehet.

Will Smith mellett Mary Elizabeth Winstead (Cloverfield Lane 10), Clive Owen (Az ember gyermeke), Benedict Wong (Dr. Strange) és Douglas Hodge (Vörös Veréb) is ott lesz a filmben, ami október 10-én érkezik Magyarországon.

Gemini Man első trailer:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here