Már forog a Fűrész reboot, érkezhet a film 2020-ban!

0
522
Már forog a Fűrész reboot!
Már forog a Fűrész reboot!

2017-ben azt hittük, hogy a Fűrész franchise talán tényleg megpihen. A stúdió viszont mégsem feltétlen eresztené a dolgot, 2020-ban reboot formájában küldik újra csatába a sztorit.

James Wan még 2004-ben indította útjára Leigh Whannell-el az oldalán a Fűrész című filmet. A végeredmény egy kis költségvetésű, de rendkívül jól összerakott és fordulatos horrorfilm volt. Nem is csoda, hogy a Twisted Pictures ezt követően futószalagon kezdte gyártani a folytatásokat. Ezekben James Wan már kevésbé vett részt és egy idő után Whannell is kiszállt, 2010-ben viszont ennek ellenére is már a hetedik filmet küldték a mozikba.

Az egyes folytatások persze minőségben mind inkább lefelé tartó pályán vonultak, de azért borzalmasnak mégsem lehetett egyik felvonást sem nevezni. 2017-ben aztán jött az ötlet, hogy érdemes új életet lehelni a sztoriba. Aztán később kiderült, hogy végül nem rebootolt a stúdió, hanem egy folytatást készülhetett, ami azért már a korábbiakhoz képest bőven alul teljesített a jegypénztáraknál.

A stúdió viszont néhány hónappal ezelőtt jelezte, hogy mégsem engednék el a dolgot, inkább most már tényleg reboot formájában küldenék a mozikba újra a Fűrészt.

Ehhez forgatókönyvírót is találtak, még hozzá Chris Rock személyében. A döntés meglehetősen fura lehet, hiszen igen, arról a Chris Rockról van szó, aki remek standup-os, olykor pedig fingós poénokkal tarkított filmekben láthatjuk. Rock hatalmas Fűrész rajongó, ráadásul azért írni is tud, Az öt kedvenc című filmje például tényleg kiváló. Így aztán lehet nincs is nála rossz kezekben az új Fűrész film.

A rendezést Darren Lynn Bousman vezényelheti, aki korábban már több Fűrész filmen is dolgozott, de alapvetően is a horror zsánerében érzi jól magát. Ő volt az aki a Twitteren bejelentette, hogy elkezdődtek a forgatások és a stáb munkához látott. Nem kellett nekik sok.

A Fűrész rebootban Samuel L. Jackson és Chris Rock is szerepelni fog. Mellettük pedig Max Minghella és Marisol Nichols is szerepet kapott. Az még egyelőre kérdés, hogy pontosan miről is fog szólni a történet, de hamarosan talán okosabbak leszünk.

Annál is inkább, mert 2020 májusában már be is mutatkozhat a végeredmény.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here